Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 22:56

Γενναίες αποφάσεις για το δημογραφικό πρόβλημα

Γράφτηκε από τον
Του Γιώργου Παναγόπουλου
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 22:41

Φοβού τους πολύφερνους εξυπνάκηδες

Γράφτηκε από τον
Αντιλαμβάνομαι, κ. Πρόεδρε, ότι δεν θέλετε να δώσετε την εικόνα πως υποχωρείτε στις πιέσεις της αντιπολίτευσης και να απομακρύνετε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Μπογδάνο, όπως…
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 22:26

Οι αγρότες αντιλαμβάνονται την κυβερνητική κοροϊδία

Γράφτηκε από τον
Γράφει ο Γιάννης Σινάπης
Τη χρηματοδότηση έργου ύψους 680.000 ευρώ στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Οιχαλίας ζήτησε η δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 21:59

Νίκας για χρηματοδότηση μελέτης παράκαμψης Γιάλοβας

Γράφτηκε από την
Η μελέτη για την παράκαμψη της Γιάλοβας έχει πληρωθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία διέθεσε για τον σκοπό αυτό 248.000 ευρώ.
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 21:44

Διαδικτυακή συνάντηση για τη Μεσογειακή Διατροφή

Γράφτηκε από την
Διαδικτυακή συνάντηση του Δικτύου των 7 χωρών για τη Μεσογειακή Διατροφή διοργάνωσε την Τετάρτη το Μανιατάκειον Ίδρυμα, στο πλαίσιο της ανάληψης από την Ελλάδα του ρόλου της συντονίστριας χώρας για…
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 21:28

Δράσεις στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Γράφτηκε από την
Δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, 16-22 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, με κεντρικό σύνθημα “Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς”.
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 21:11

Βιωματική ομάδα εφήβων στο ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Βιωματική ομάδα εφήβων ηλικίας 13-14 ετών, με θέμα “Boys & Girls Plus”, διοργανώνει το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας.
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 20:54

Πανελλήνιο Συνέδριο Αστυνομικών στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησε χθες στο Ναύπλιο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 20:13

Προσφορά ζωοτροφών στην Ανατολική Μάνη

Γράφτηκε από την
Με 10 τόνους ζωοτροφές για αιγοπρόβατα θα ενισχυθούν οι κτηνοτρόφοι στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Ανατολικής Μάνης.
“Να παρέμβει η Περιφέρεια στα προβλήματα του Κτηματολογίου” ζητούν οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
Την πολύ καλή συνεργασία των Δήμων Καλαμάτας και Αθηναίων τόνισαν σήμερα το μεσημέρι οι δήμαρχοι Θανάσης Βασιλόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης, σε δηλώσεις τους στο Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 19:46

Καλαμάτα: Υπό κράτηση το φορτηγό πλοίο “Baroness”

Γράφτηκε από την
Το φορτηγό πλοίο “Baroness” παραμένει από την Τετάρτη υπό κράτηση στο αγκυροβόλιο της Καλαμάτας, μετά από επιθεώρηση που διενήργησαν εξουσιοδοτημένοι επιθεωρητές PSC/PARIS MOU του Κεντρικού Λιμεναρχείου, οι οποίοι βρήκαν φθορές…
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 19:24

Εργασίες στην 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Εργασίες ασφαλτόστρωσης, ηλεκτροφωτισμού και πεζοδρομίων είναι σε εξέλιξη στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία.
Τον γγ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου και αντιπροσωπεία του κόμματος, συνάντησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, το μεσημέρι.
Τη σταθερή δέσμευσή τους στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Παρισίων και στον στόχο του περιορισμού αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμό Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, επαναλαμβάνουν…
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 1362/2021 απόφασή της έκρινε αντισυνταγματικές τις αποφάσεις του περασμένου έτους του υφυπουργού Παιδείας για την απαλλαγή των μαθητών της δευτεροβάθμιας…
Ιστορικά αυτόγραφα, σπάνια βιβλία, έργα τέχνης, αφίσες, φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή διάσημων προσωπικοτήτων πωλούνται στην επόμενη μεγάλη διαδικτυακή δημοπρασία της University Archives με έδρα το Γουίλτον…
Εκκληση για βοήθεια σε πυρόπληκτο με προβλήματα όρασης απευθύνει με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.
Σελίδα 1 από 9641

NEWSLETTER