Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο εταιρεία “Centric” σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει την αγορά τουριστικού ακινήτου στη Μεσσηνία, διαθέτοντας ποσό της τάξεως του 1,65 εκατ. ευρώ.
Σταθερό καλοκαιρινό προορισμό αποτελούν οι “Αμμοθίνες”, στο Πετροχώρι Πυλίας.
Η ετήσια συνάντηση της γερμανικής βιομηχανίας τουρισμού DRV θα φιλοξενηθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του ΕΟΤ.
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 12:38

Νέα διάκριση για το Poseidon Ocean View

Γράφτηκε από την
Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε το Poseidon Ocean View της Καλαμάτας στο πλαίσιο του πανελλαδικού θεσμού βραβείων ποιότητας και γεύσης «Estiatoria.gr Golden Awards» που έλαβε χώρα στις 5 Ιουλίου, στο Ιδρυμα…
Ετήσια απόδοση 6,1% προσφέρει η αγορά κατοικίας στη Μεσσηνία, ενώ ο πανελλαδικός μέσος όρος διαμορφώνεται στο 5,7%.
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 09:02

Θολή η εικόνα για την παραγωγή σύκου στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον
Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τη φετινή παραγωγή σύκων στη Μεσσηνία, αν και κάποιες περιοχές φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από την ξηρασία.
Σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας συνεχίζονται αύριο Παρασκευή ψεκασμοί δακοκτονίας.
Παράθυρο αισιοδοξίας για την παράκαμψη της Γιάλοβας και τον δρόμο Τζάνε - Καλαμάκι (παράκαμψη Πεταλιδίου) ανοίγουν οι κυβερνητικές κινήσεις των τελευταίων ημερών.
Οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια ή να επωφεληθούν από την αγορά πρόσθετων υπηρεσιών
Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους την δεκαετία από το 2010 έως το 2020 τιμήθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής…
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 13:00

Agrovim: Από την Καλαμάτα στην παγκόσμια αναγνώριση

Γράφτηκε από την
Την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της συνεχίζει η Agrovim S.A. με τις διεθνείς βραβεύσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
Στην Πελοπόννησο οι προκρατήσεις για τον Δεκαπενταύγουστο στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης αγγίζουν το 99%, ενώ "πρωταγωνιστικό ρόλο και το φετινό καλοκαίρι έχουν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσσηνίας, τόσο λόγω της…
Τουλάχιστον 44 διεθνείς πτήσεις θα προσγειώνονται κάθε εβδομάδα το προσεχές διάστημα στον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".
Ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει οικονομικές ενισχύσεις ύψους σχεδόν 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. Δείτε τις αποζημιώσεις ανά νομό.
Τα αιτήματά του παρέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό.
Σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας πραγματοποιούνται αύριο Τετάρτη ψεκασμοί δακοκτονίας.
Τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Φωτεινή Αραμπατζή.
Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο ζητεί από την πολιτεία η Ενωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός δεσμεύτηκε ότι θα συναντήσει τους φορείς της Μεσσηνίας στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση που θα διασφαλίζει την ονομασία…
Η επιλογή ενός κατάλληλου συνεργείου αυτοκινήτων φαντάζει πολλές φορές πραγματικός άθλος για έναν οδηγό που αναζητά, λογικές τιμές, καλές υπηρεσίες, εμπιστοσύνη και γρήγορο service.
Σελίδα 1 από 541

NEWSLETTER