Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 19:33

Διευκρινήσεις από το Διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης για τις συνενώσεις μονάδων του ΕΣΥ

Γράφτηκε από την
Διευκρινήσεις από το Διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης για τις συνενώσεις μονάδων του ΕΣΥ

Σχετικά με το κείμενο που φέρεται να αποδίδει τις προτάσεις του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια για τη συνένωση δυνάμεων στα πλαίσια του Ε.Σ.Υ. και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της εφημερίδας σας, στις 30-5-2011, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται η κατάργηση των Κ.Υ. Αρεόπολης και Βλαχιώτη και η μετατροπή τους σε πολυδύναμα Ιατρεία. Αντίθετα, αυτό το οποίο προτείνεται είναι η διατήρησή τους και ο εξορθολογισμός της λειτουργικής τους σύνδεσης με το Κ.Υ. Γυθείου και το Νοσοκομείο Μολάων αντιστοίχως, σε επίπεδο εφημεριακής κάλυψης, διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών.
Ως εκ τούτου, οι προτάσεις μας προς την αρμόδια προϊσταμένη μας αρχή και τη δημόσια τοποθέτησή μας στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου με τους φορείς της Λακωνίας, παραμένουν προς την κατεύθυνση του εξορθολογισμού της λειτουργίας και της διασύνδεσης όλων των υγειονομικών Μονάδων ΕΣΥ της Λακωνίας.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της παρούσας επιστολής, στο ίδιο σημείο της ιστοσελίδας σας, ή σε τυχόν άλλο έντυπο που έχει καταχωρηθεί η δημοσίευση αυτή προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας σχετικά με τις προτάσεις και τη στρατηγική της Διοίκησης του Γεν. Νοσοκομείου Σπάρτης.
Ο διοικητής
Νικόλαος Ι. Κουφός


NEWSLETTER