Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 15:26

Εκδήλωση για πεσόντες πυροσβέστες στη Λακωνία

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση για πεσόντες πυροσβέστες στη Λακωνία

Η 12η Νοεμβρίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που το Πυροσβεστικό Σώμα τιμά τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του κράτους.
Έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση που διοργάνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης στο 17ο χλμ. ε.ο. Σπάρτης – Καλαμάτας, στο σημείο που έχει ανεγερθεί το μνημείο για τον αείμνηστο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης Αντιπύραρχο Ηλία Γκάτσο, παρουσία του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Δεσινιώτη.
Τους πεσόντες πυροσβέστες τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου Πρωτοσύγκελος Πατέρας Μπλάθρας Γεώργιος ο οποίος και τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση, η αντιπεριφερειαρχης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο διοικητής του ΚΕΕΜ  Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Σαπουντζής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Νικόλαος Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος  Σπάρτης κ. Ιωάννης Καρμοίρης, η τοπική πρόεδρος Τρύπης κ. Νικολέτα Ασπιώτη, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ παρευρέθηκαν τα αδέλφια και συγγενείς του εκλιπόντος, καθώς και συνάδελφοι μόνιμοι, εποχικοί και απόστρατοι.
Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων.
Ο διοικητής
Κωνσταντίνος Δ. Γιόβας
Πύραρχος


NEWSLETTER