Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 13:15

Vodafone και hellas online οι νέοι Μεγάλοι Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Αlpha Bank

Γράφτηκε από την
Vodafone και hellas online οι νέοι Μεγάλοι Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Αlpha Bank

H Vodafone και η hellas online αποτελούν τους νέους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank προσφέροντας μοναδικά προνόμια επικοινωνίας στους κατόχους καρτών Bonus.
Oι κάτοχοι καρτών Bonus έχουν τη δυνατότητα:
* να εξαργυρώνουν σε καταστήματα Vodafone, τους Bonus πόντους που έχουν συλλέξει από τη χρήση της κάρτας τους, προκειμένου να αποκτήσουν κινητά και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και να κερδίζουν BONUS πόντους μέσω πάγιας εντολής εξόφλησης λογαριασμών.
* να κερδίζουν κάθε μήνα έκπτωση στην hellas online με εξαργύρωση πόντων, ταυτόχρονα με την αυτόματη πληρωμή του λογαριασμού τους με κάρτα Alpha Bonus. Η ενεργοποίηση γίνεται καλώντας την hellas online στο 13844 ή online στο www.hol.gr
Επιπλέον, οι αγορές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα Vodafone με κάρτες Βοnus, αλλά και οι πληρωμές λογαριασμών τόσο της Vodafone όσο και της hellas online με πάγια εντολή εξόφλησης, χαρίζουν 4 Βοnus πόντους για κάθε 1 Ευρώ συναλλαγών! Όλοι πλέον επωφελούνται περισσότερο από την επικοινωνία τους στη Vodafone και την hellas online, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη  επιβράβευση.
Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότερα από 3000 εμπορικά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ διευρύνεται συνεχώς με νέες συνεργασίες από όλους τους κλάδους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.vodafone.gr και το www.hol.gr


NEWSLETTER