Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 13:28

Στόχος η "γαλάζια" δεξαμενή της Λακωνίας

Γράφτηκε από την

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Τους υποψηφίους του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" από το Νομό Λακωνίας ανακοίνωσε χθες ο Πέτρος Τατούλης.
Οπως ήταν αναμενόμενο, προβάλλοντας την ανεξαρτησία του συνδυασμού και με στόχο τη μεγάλη "γαλάζια" δεξαμενή ψήφων της Λακωνίας, ο κ. Τατούλης όρισε υποψήφια αντιπεριφερειάρχη την πρώην αντινομάρχη και υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντία Τζανετέα.
Με τη στήριξη του ΛΑΟΣ -ο οποίος έχει ισχυρές δυνάμεις στη Λακωνία- και τον ορισμό "γαλάζιας" αντιπεριφερειάρχη στο νομό, ο κ. Τατούλης φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον βασικό του αντίπαλο, αφού πλέον ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρη Δράκος δεν θα μπορέσει να συσπειρώσει όλους τους δεξιούς ψηφοφόρους. Ετσι ο κ. Τατούλης, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και με τις "γαλάζιες" ψήφους, βάζει πλώρη για νίκη στη Λακωνία.
Αναλυτικά, στο συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι οι εξής:
Ντία Τζανετέα, φιλόλογος, πρώην αντινομάρχης, πρώην υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΛ. Σάββας Βελισσάρης, οδοντίατρος - ορθοδοντικός. Παναγιώτης Καρράς, αστυνομικός, πρόεδρος Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας. Παναγιώτης Λιάρος, επιχειρηματίας. Δημήτρης Πολλάλης, επιχειρηματίας, πρόεδρος Ενωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, σύμβουλος Δ.Ε. Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Χαράλαμπος Σκούρος, ιατρός καρδιολόγος, τ. δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης. Σπύρος Φλώρος, τ. δήμαρχος Δήμου Θεραπνών. Γιώργος Χελιώτης, επιχειρηματίας.
Στην ανακοίνωση του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" αναφέρονται τα εξής:
«Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, συνεπής στο συμβόλαιο εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που σύναψε από την πρώτη στιγμή με τους πολίτες της Πελοποννήσου, ξεκινά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ανεξάρτητου συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" από το Νομό Λακωνίας.
Ο κ. Τατούλης δεσμεύτηκε από την πρώτη στιγμή για τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου ενωτικού ψηφοδελτίου. Απευθύνθηκε στους πολίτες της Λακωνίας και ζήτησε να συμπορευτούν μαζί στο δρόμο της  ευημερίας και της ανάπτυξης. Κάλεσε τους Λάκωνες πολίτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών και να απαντήσουν θετικά σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Εδωσε το μήνυμα της συστράτευσης όλων των πολιτών, ως μοναδική επιλογή για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων. Δεσμεύτηκε για τη συγκρότηση ενός συγκεκριμένου πλαισίου αρχών και δράσεων, που θα διαμορφώνεται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται μέσα από τον καθημερινό διάλογο με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, η συμμετοχή των οποίων θα εξασφαλίζει στο μέγιστο τη διαφάνεια και το συνεχή έλεγχο της διοίκησης. Εξέφρασε τη βαθιά του πεποίθηση ότι η  Πελοπόννησος μπορεί να εξεύρει τη θέση που της αναλογεί στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο και να αξιοποιήσει τις μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται.
Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται δίπλα του πολίτες με επιτυχημένη πορεία στον κλάδο τους, επαγγελματίες και επιστήμονες, άνθρωποι της προσφοράς, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν το όραμα για μια δυναμική Λακωνία στο πλαίσιο μιας ενωμένης και ισχυρής Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο κ. Τατούλης ευχαριστεί τους Λάκωνες, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει την πολιτική πρόταση που κατέθεσε ενώπιόν τους, ως τη μοναδική προοπτική ευημερίας και ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη βάση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της συνοχής και του κοινού οράματος για τη "Νέα Πελοπόννησο" και για μια νέα πατρίδα».


NEWSLETTER