Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 16:49

Δήλωση Αβραμόπουλου για Δράκο

Γράφτηκε από την

Περιοδεύοντας στην Πελοπόννησο, διαπιστώνω αυτό που καθημερινά εισπράττει ο Δημήτρης Δράκος. Ένα κύμα αναγνώρισης και  στήριξης της προσπάθειας που κάνει σε ολόκληρη την περιφέρεια και η οποία θα επιβεβαιωθεί την Κυριακή.
Είναι ένας ωραίος αγώνας που όλο αυτό τον καιρό ο Δημήτρης Δράκος και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες έχουν βιώσει. Έχουν διεξάγει έναν αγώνα με ήθος και ευπρέπεια, συγχρόνως όμως με κατάρτιση, με γνώση, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και πειστικές απαντήσεις. Στην εποχή μας αυτό ζητούμε όλοι ως πολίτες.
Το μέλλον της Πελοποννήσου προοιωνίζεται καλύτερο. Σε λίγο καιρό θα δοκιμαστεί στην πράξη ένας θεσμός που ξεκινάει αδύναμος, αλλά θα ισχυροποιηθεί από την εμπειρία, τη γνώση αλλά και το πάθος του Δημήτρη Δράκου και των συνεργατών του να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και τις υποδομές. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ καλά από όλη την περιφέρεια. Από την Κορινθία, από την Αρκαδία, από τη Μεσσηνία, από τη Λακωνία και από εδώ, από την Αργολίδα.
Βρίσκομαι εδώ πάνω απ’ όλα ως συμπατριώτης σας. Νοιάζομαι κι εγώ όπως όλοι, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει και να προκόβει. Βρίσκομαι όμως εδώ και με την άλλη μου ιδιότητα, του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν σηματοδοτεί κομματική παρουσία.

Η πολιτική του Δημήτρη Δράκου είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Απευθύνεται στο σύνολο των συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχοντας ξεπεράσει τις κομματικές τους δεσμεύσεις βλέπουν το ήθος του, τη διαδρομή του, το πρόγραμμά του, το σχέδιό του, το όνειρό του και κυρίως, την πίστη και την αγωνιστικότητά του.
Αυτά διαπιστώνουμε σήμερα, λίγες ώρες πριν από την τελική εκλογική αναμέτρηση που θα ανοίξει μια καλύτερη εποχή για όλους μας και για μια δυνατή Πελοπόννησο.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER