Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 10:05

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία

Λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης πέρασε στη Μεσσηνία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει των πολύ κρίσιμων συναντήσεων που θα έχει σύντομα για το μέλλον της χώρας. Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο ο Αντ. Σαμαράς έκανε τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή του κατά την παραμονή του στο νομό, μετά τα εγκαίνια των εκθέσεων στο Κάστρο της Πύλου και στην οικία Τσικλητήρα το βράδυ της Δευτέρας. 

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, την κόρη του Λένα και το δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στο ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην Πύλο. Στη συνέχεια η συντροφιά, μαζί με φίλους - φανατικούς υποστηρικτές του κ. Σαμαρά, μετέβη στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Εκεί ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Χαιρέτησε τον κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες κάθε ηλικίας, και κάθισε έως το μεσημέρι κάτω από τον πλάτανο απολαμβάνοντας τον καφέ του και την ομορφιά του τόπου. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έκανε δηλώσεις, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε διακοπές και περνάει οικογενειακές στιγμές. 

Το ίδιο βράδυ ο κ. Σαμαράς δείπνησε στην Καλαμάτα, στην ταβέρνα "Αγριλιά" στη Βέργα, με την οικογένειά του και το ζεύγος Χαΐτογλου από τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός διατήρησε και χθες τον ιδιωτικό χαρακτήρα της παραμονής του στη Μεσσηνία, με μπάνιο και ξεκούραση, ενώ ήταν προγραμματισμένο να φύγει σήμερα για Αθήνα.