Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 10:10

“Τα νόστιμα σπιτικά φαγητά της οικογένειας: τόμος 1 κατάλληλα για vegan και Σαρακοστή”

Γράφτηκε από την
“Τα νόστιμα σπιτικά φαγητά της οικογένειας: τόμος 1 κατάλληλα για vegan και Σαρακοστή”

Συγγραφείς: Ολγα Γ. Γεριτσίδου, Τάνυα - Μαρία Γεριτσίδου.

Απολαύστε πάνω από 300 συνταγές της παραδοσιακής, σύγχρονης, και μετανεωτερικής ελληνικής κουζίνας, όπως την βιώσαμε και την βιώνουμε από τα χέρια της γιαγιάς, της μαμάς και κάθε “καλής νοικοκυράς και νοικοκύρη”. Με εύκολα, αναλυτικά βήματα και τα μυστικά και κόλπα που θα κάνουν έμπειρο από την πρώτη στιγμή και τον πιο αρχάριο της κουζίνας! Ο πρώτος ανθρωπολογικός και εθνογραφικός μαγειρικός οδηγός της ελληνικής διαχρονικής κουζίνας και γαστριμαργίας, όπως έχει διαμορφωθεί από την καθημερινότητα της μέσης ελληνικής οικογένειας κάθε κοινωνικής τάξης.
Με πλούσια επιστημονική ενημερωτική εισαγωγή για τις βαθιές ρίζες της μαγειρικής ελληνικής κουλτούρας και την ηθική, πολιτισμική και οικονομική έκφρασή της από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Με περαιτέρω ανάλυση για την σημασία και χρησιμότητα της νηστείας από θρησκευτική, οικονομική και κοινωνιολογική πρακτική εφαρμογή. Εξερευνήστε την εξέλιξή της διατροφής αυτής διαχρονικά, την μόρφή και την διαμόρφωσή της όπως εφαρμόζεται πολιτισμικά, ανθρωπολογικά και κοινωνιολογικά.
Ανακαλύψτε την επιτομή της μεσογειακής διατροφής, μέσα από τις εκατοντάδες συνταγές του μοναδικού αυτού οδηγού μαγειρικής, και εξασφαλίστε για εσάς και την οικογένειά σας υγεία, ευεξία, οικονομία, πρακτικότητα και νοστιμιά για το καθημερινό, κυριακάτικο
και εορταστικό τραπέζι σας.

Δείτε μέσα στο βιβλίο

Από τον εκδοτικό οίκο “MindPower”


NEWSLETTER