Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 10:20

Ο mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης στην Καλαμάτα

Ο mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης στην Καλαμάτα

 

Ο δημοφιλής mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται στα μέσα δικτύωσης, θα επισκεφθεί την Καλαμάτα για την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου βιβλίου του "Νοο|Τροπία - Εγχειρίδιο Ευημερίας".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στο βιβλιοπωλείο Bookmark (Αντωνοπούλου 12, Καλαμάτα) στις 7 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το βιβλίο "Νοο|Τροπία", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πεδίο», αποτελεί ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για την επίτευξη της ευημερίας. Περιέχει 352 σελίδες με πρακτικά εργαλεία και μεθόδους που βοηθούν τους αναγνώστες να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του μυαλού, βελτιώνοντας έτσι πολλούς τομείς της ζωής τους.

Η παρουσίαση θα έχει τη μορφή σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαφωτιστικές συζητήσεις και να αποκτήσουν εύπεπτα εργαλεία για πρακτική εφαρμογή. Ενδεικτικά, ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης θα αναπτύξει τη σημασία της νοοτροπίας, θα παρακινήσει το κοινό να επανεξετάσει την υπάρχουσα νοοτροπία του και θα ενθαρρύνει την καλλιέργεια ενός βελτιωμένου τρόπου σκέψης. Επίσης, θα εξηγήσει πώς οι προτεινόμενες μέθοδοι στο βιβλίο μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητας.

Μετά την παρουσίαση, ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήματα του κοινού και θα παραμείνει στο χώρο για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.