Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 11:21

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024: Συναυλία με τους “Ακροβάτες” στις 15 Ιουλίου στο Κάστρο Καλαμάτας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024: Συναυλία με τους “Ακροβάτες” στις 15 Ιουλίου στο Κάστρο Καλαμάτας

Συναυλία σε συνεργασία με το σχήμα “Ακροβάτες” θα διοργανώσει τη Δευτέρα 15/7 στις 9 μ.μ. ο  Σύλλογος Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας,  στο αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου και ως μέρος του προγράμματος του πολιτιστικού  καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.

«Οι “Ακροβάτες” που στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Συλλόγου κι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου της πόλης, αποδέχθηκαν την πρόταση   συνεργασίας κι έτσι ετοιμάζουμε μια μοναδική μουσική βραδιά σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κι αγαπημένα σημεία της Καλαμάτας, συνυφασμένο με τα καλοκαίρια μας» τονίζεται. Η είσοδος στην συναυλία θα πραγματοποιηθεί  αυστηρά  με αριθμημένα δελτία εισόδου τα οποία θα είναι διαθέσιμα (εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα) στο χώρο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (10 π.μ.-2 μ.μ.).

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 695 5933407. Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, οποιοδήποτε ποσό προκύψει από οικονομική ενίσχυση προς τον Σύλλογο θα χρησιμοποιηθεί για την ανακαίνιση του χώρου που θα στεγάζει την μόνιμη Έκθεση του αρχείου της “Μαρίας Κάλλας”.