Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 20:25

Βραδιά Αριστούχων Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Βραδιά Αριστούχων», την Τετάρτη 4  Μαΐου, στις 7:30 το βράδυ,  στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, η οποία διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.


Στη «Βραδιά Αριστούχων» συμμετείχαν οι σπουδαστές που διακρίθηκαν στον εσωτερικό διαγωνισμό του Δημοτικού Ωδείου και απέσπασαν υποτροφίες για το επόμενο σχολικό έτος 2011 - 2012.


Οι σπουδαστές παρουσίασαν απαιτητικά έργα του ρεπερτορίου  και χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό για την εξαιρετική τους απόδοση.


Τη συναυλία παρουσίασε ο Διονύσης Μαλλούχος, Διευθυντής του Ωδείου, συντονίζοντας τη διαδικασία της απονομής που περιλάμβανε διπλώματα και αναμνηστικά CD, προσφορά στους σπουδαστές από την Κοινωφελή επιχείρηση ΦΑΡΙΣ.

---

Κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης ανακοινώθηκαν και δύο επιπλέον σημαντικές υποτροφίες, η πρώτη, εκ μέρους της κας Βικτωρίας Καρέλια, απονεμήθηκε στον ταλαντούχο σπουδαστή του Ωδείου, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος στα 21 του χρόνια παίρνει σχεδόν ταυτόχρονα Δίπλωμα στο τρομπόνι και το πιάνο. Τον φέρελπι νέο μουσικό βράβευσε και συνεχάρη ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας.

Η δεύτερη υποτροφία - «Χρήστος Μεντής», καθιερωμένη από χρόνια στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, απονεμήθηκε στον πολυτάλαντο Αρίωνα Γυφτάκη, που διακρίνεται στο κοντραμπάσο, το βιολί, το πιάνο και άλλα όργανα, τον οποίο και βράβευσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΦΑΡΙΣ κ. Νίκος Μπασακίδης.

 

Τους αριστούχους σπουδαστές χειροκρότησαν και βράβευσαν, μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτρης Γιαννημάρας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Θόδωρος Μπρεδήμας, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Νίκος Φωτέας, οι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Ηλιόπουλος, Ανδρέας Καραγιάννης, Παναγιώτα Ντίντα, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΑΡΙΣ, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, κ. Τρισεύγενη Πουλοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων&Κηδεμόνων Καλλιτεχνικών Σχολών της ΦΑΡΙΣ, κ Αλέξανδρος Μπουφέας, καθώς και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο Δημοτικό Ωδείο και το στηρίζουν.


NEWSLETTER