Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 20:27

Συναυλίες των καθηγητών του Ωδείου

Γράφτηκε από την

Δύο συναυλίες των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο. Η πρώτη την Τρίτη 10 Μαίου, στις 9.00 μ.μ. και η δεύτερη την Τετάρτη 11 Μαίου, στις 7.30 μ.μ.

 

Τις συναυλίες οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Σπουδαστών των Σχολών της «ΦΑΡΙΣ». Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την ηχογράφηση και παραγωγή του πρώτου CD της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με δύο έργα του συνθέτη και καθηγητή του Ωδείου κ. Στάθη Γυφτάκη. Στις δύο αυτές συναυλίες, η καθεμιά με διαφορετικό πρόγραμμα, θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς πάνω από είκοσι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, όλων σχεδόν των οργάνων, σε μια έμπρακτη συλλογική απόδειξη στήριξης της προσπάθειας αυτής και σε αναγνώριση της αξίας και του ταλέντου των σπουδαστών του Ωδείου και μαθητών τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων (10 και 5 ευρώ) έχει αρχίσει και γίνεται από τον Σύλλογο γονέων, στο πνευματικό κέντρο και στις γραμματείες των σχολών της «ΦΑΡΙΣ».

Για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα δοθεί συνέντευξη από τον κ. Στάθη Γυφτάκη, καθηγητές του Ωδείου και το συμβούλιο του Συλλόγου, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στη 13.00 στο Δημοτικό Ωδείο (πλατεία Βιλεαρδουίνου).

 

 

Καλαμάτα 5 Μαίου 2011

 

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


NEWSLETTER