Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 10:12

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» στην Καλαμάτα

 

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει καταξιωμένο μας ηθοποιό Χάρη Ρώμα για πρώτη φορά σε παράσταση για τους μικρούς μας φίλους στο πιο γνωστό έργο του Καρόλου Ντίκενς «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ».

 

Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας - Σάββατο 29 Οκτωβρίου - Ώρες: 17:30 & 19:30.

Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

Ο αγαπημένος μας δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα του άγγλου θεατρικού συγγραφέα, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών.

Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το Χάρη Ρώμα, εφ΄ όσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση! Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (πότε ως σκηνοθέτης και πότε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον «Σκρουτζ» απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο Αλμπερτ Φινευ, ο Τζωρτζ Σκοτ και ο Μαικλ Καιην.

To συγκεκριμένο έργο έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου Σκρουτζ ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ' αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης, ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ που έγραψε την μουσική και ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά. Το Θίασο έπιμελύθηκε ενδυματολογικά η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ του κοστούμι του κ. ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ  έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I sarti di Milano. Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Σωτήρη Τριάντη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικο Kέντρο Καλαμάτας & στη Μεσσήνη Βιβλιοπωλείο "ΒΙΒΛΙΟΑΓΟΡΑ" 

Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€  Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Τηλ. 27210.87902

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER