Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 20:13

Κερδίστε «προσκλήσεις συμμετοχής» στο Σεμινάριο Business Coaching "The Power of Why (Entrepreneurship seminar)" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Το πρώτο Business Coaching Σεμινάριο, The Power of Why (Entrepreneurship seminar), αποκλειστικά για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Φαραί και ώρα 6.30μμ-9.30μμ.

«Το Όραμα στην εποχή του connection economy»

Καθώς προχωράμε βαθύτερα στην οικονομία της συνδεσιμότητας (connection economy), γίνεται ακόμη πιο επιβεβλημένη η ανάγκη ενός Ηγέτη με τεράστιο Όραμα!! Ενός Ηγέτη που με το παράδειγμά του, θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να νιώσουν την ανάγκη να συνδεθούν μαζί του κάτω από αυτό το Όραμα. 

Στο σεμινάριο, με εισηγητή τον Life & Business coach Δημήτρη Τσέλιο οι επιχειρηματίες συμμετέχοντες θα μάθουν: 

- για την νέα οικονομία που βαδίζουμε (connection economy) 

- ποια είναι τα συστατικά της 

- πως το Όραμα τους θα εμπνεύσει τους καταναλωτές 

- πως θα διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό 

- ποια εργαλεία πρέπει να αξιοποιήσουν

- πως θα ηγηθούν των εξελίξεων

Για να διεκδικήσετε μια πρόσκληση συμμετοχής για το σεμινάριο, μπείτε στην κλήρωση εδώ.

Τι είναι το Business Coaching;

To business coaching είναι μια διεργασία προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, η οποία είναι απόλυτα προσαρμοσμένη πάνω στις ανάγκες του στελέχους / πελάτη. Η έμφαση της δουλειάς δίνεται στις περιοχές εκείνες που ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος έχει εντοπίσει ως «σημεία προς ανάπτυξη», καθώς και στο feedback που λαμβάνει από τον προϊστάμενό του και σπόνσορα της διαδικασίας.

Ο στόχος του business coaching ξεπερνά κατά πολύ το να μάθει κανείς μια καινούργια θεωρία αντιμετώπισης των πραγμάτων – και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά του απ’ την εκπαίδευση. Το business coaching στοχεύει στο να αποκτήσει το στέλεχος / πελάτης αυξημένη ορατότητα αναφορικά με το μοντέλο λειτουργίας του, να αντιληφθεί πως δρα/αντιδρά, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη συμπεριφορά του, να αξιολογήσει τα υπέρ και κατά του τρόπου που έχει επιλέξει να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις γύρω του. Ως αποτέλεσμα, το business coaching εξυπηρετεί την κινητοποίηση του ενδιαφερόμενου προς πιο αποδοτικές συμπεριφορές και την ανάληψη της δέσμευσης και της ευθύνης για τα αποτελέσματα που προσδοκά να επιτύχει.

Δηλώσεις Συμμετοχής στο email humansofkalamata@gmail.com

FB Event: The Power of Why (Entrepreneurship seminar)

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Ημέρας Καλαμάτας για παιδιά με αυτισμό