Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 09:22

Tι λένε τα ζώδια (2/11)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σύγκρουση παρόντος και παρελθόντος!

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις την ζωή πιο «χαλαρά», χωρίς να εκνευρίζεσαι «για ψύλλου πήδημα». Αν όμως δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από την νευρικότητά σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις «στραβά» κάποιες επιπολαιότητες των άλλων, χαλώντας τελικά το όποιο καλό κλίμα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Δίας απέναντί σου επιθυμεί να σου χαρίσει όμορφες και θετικά φορτισμένες στιγμές, ίσως μάλιστα να σε ανταμείψει και με συγκεκριμένες παροχές που θα κάνουν το μέλλον σου να δείχνει πιο φωτεινό. Παράλληλα βέβαια, να είσαι… αλλού και να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν καμία σχέση με όσα ζεις στο σήμερα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα φαίνεται να ανακινεί μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία που μπορεί να σου προσφέρει μια πολύτιμη διέξοδο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό έχει όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να… μετριαστεί από κάποιες επιπολαιότητες που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Γίνεσαι πολύ πιο ευαίσθητος/η, με συνέπεια να κλειστείς στον εαυτό σου, αναπολώντας τα «πώς» και τα «γιατί» καταστάσεων του παρελθόντος. Και το… κακό είναι ότι με την Σελήνη στον Κριό οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις». Καλό είναι λοιπόν να επανακτήσεις την δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό διανθίζει την καθημερινότητα σου με έντονες στιγμές και βέβαια δεν αποκλείεται να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που δρουν εγωιστικά και δεν υπολογίζουν τους άλλους. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σου προσφέρει ένα κληροδότημα μεγάλης συναισθηματικής αξίας αλλά ίσως η μεγαλύτερη συνεισφορά του να είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon 

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει δυνατές μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και μπορεί να «ακυρώσει» προσωρινά την λογική σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις την αρχική αιτία, όσων σε ταλαιπωρούν «ανεξήγητα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό σου παρέχει τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Στην πορεία βέβαια δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και τα πισωγυρίσματα αλλά «τέλος καλό, όλα καλά». Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου επιστραφούν κάποια χρήματα.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos 

Σκορπιός

Με τον Δία στο ζώδιό σου, η τύχη σου… περισσεύει και το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, αποφεύγοντας κυρίως σπατάλες και επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Με την Σελήνη στον Κριό μάλιστα, μπορεί να παρασυρθείς σε κάποιες διατροφικές «ατασθαλίες», οπότε «κράτα χαρακτήρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios 

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να «βγάλει στην φόρα» ένα οικογενειακό μυστικό ή να συμβάλλει στην ανεύρεση αντικειμένων που σου θυμίζουν πολλά. Όλα αυτά ωστόσο έχουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» προσωρινά στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα! Ευτυχώς όμως, η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να «συνέλθεις» γρήγορα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis 

Αιγόκερως

Ωθείσαι να εξασφαλίσεις όλα τα καλά για σένα και τους οικείους σου, όχι όμως… άκοπα, αφού στην πορεία θα προκύψουν εντάσεις και ανταγωνισμοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή «αλλαγή έδρας» ή να δεχθείς επισκέψεις που θα σε αναστατώσουν. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros 

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας σπουδαίας προοπτικής. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να διευκολύνεσαι ύστερα από την μεσολάβηση ενός «ισχυρού» προσώπου, γι’ αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν κι ακόμη… περισσότερα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos 

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει και σου… άρεσαν! Ίσως μάλιστα ξαναβρεθείς σε μέρη που «μιλάνε» στην ψυχή σου. Μπορείς βέβαια να «δουλέψεις» την όψη, εντρυφώντας σε θρύλους και παραδόσεις ή μελετώντας το οικογενειακό ιστορικό σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes