Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 09:08

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (4/3)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Έντονα πάθη

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό «ανακατεύει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ζητώντας να επιδείξεις κι εσύ μεγαλύτερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, αφού κάποιες φορές θα έχεις την υποστήριξη των άλλων, κάποιες άλλες όμως όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές εργασίες, είτε σχετικές με το νοικοκυριό σου είτε άλλου είδους.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι αν χρειαστεί, να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως, μάλιστα, κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και είτε θα έρθει κόσμος στον χώρο σου, με όλα τα «συν» και τα «πλην» που μπορεί να έχει αυτό, είτε θα μεταβείς σε μια διαφορετική «έδρα». Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις για περιουσιακά θέματα 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στον Ζυγό, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Προσπάθησε πάντως να μην αρκεστείς σε έναν «κοινωνικό σχολιασμό» για το τι έπραξε ο ένας και ο άλλος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει το τέλος μιας συνεργασίας, ενώ σε καλεί να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε πιέσεις που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό! Κι αν δεν «βλέπεις» τι γίνεται, τότε ψάξε το καλύτερα, αφού σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε για καλό είτε όχι, γι’ αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση. Επιπλέον, προάγει την κοινωνικότητά σου, είναι όμως πιθανόν να αλλάζεις διαρκώς περιβάλλον και συνομιλητές, χωρίς τελικά να βγει κάτι συγκεκριμένο.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη, ίσως όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δε θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια τη διακοπή της σχέσης σας. Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου και να απαλλαγείς οριστικά από οτιδήποτε μη λειτουργικό. Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα δείχνει να «βαραίνει» απότομα και μάλλον θα χρειαστείς έναν ψυχολογικό αντιπερισπασμό για να μη σε πάρει από κάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis 

Αιγόκερως

Από τη στιγμή που -θέλοντας και μη- ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συζητήσεις κι επαφές για καθαρά επαγγελματικά θέματα, αφού αυτά είναι το «νούμερο 1» στις προτεραιότητές σου. Το καλό πάντως είναι ότι με την Σελήνη στον Ζυγό θα μπορέσεις να δικτυωθείς, «κτίζοντας» συμμαχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να μη μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να χάσεις και στα δύο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως καταναλώσεις ακατάλληλες ή αλλοιωμένες τροφές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Την ίδια στιγμή που πασχίζεις να προκόψεις με την αξία σου, κάποιοι κύκλοι απεργάζονται σχέδια σε βάρος σου και δε θα μπορέσεις να προχωρήσεις, αν δε λάβεις δραστικά μέτρα εναντίον τους. Επιπλέον, καλείσαι να αντισταθείς σε δικές σου «αυτοκαταστροφικές» ή απομονωτικές τάσεις!     

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes