Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 14:47

Συνελήφθη Βραζιλιάνος στο Ελ. Βενιζέλος με 87 "αυγά" κοκαΐνης στο στομάχι του

Ο 37χρονος μετέφερε στο στομάχι του τα ναρκωτικά καθ’ όλη την διάρκεια των πτήσεων, έχοντας καταπιεί "αυγά", με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 960 γραμμαρίων!

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος Βραζιλιάνος, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια από χώρες της Λατινικής Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.

Ο 37χρονος μετέφερε στο στομάχι του τα ναρκωτικά καθ’ όλη την διάρκεια των πτήσεων, έχοντας καταπιεί 87 αυτοσχέδια "αυγά", με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 960 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Πηγή: news247.gr