Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 09:29

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (16/11)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, με συνέπεια κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, από σήμερα μέχρι και τις 31/12, συνιστάται να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μέχρι και τις 31/12, ο Άρης στους Ιχθύς θα σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι μάλλον κάτι φυσιολογικό που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε πάλι φίλοι θα είστε!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Μέχρι και την τελευταία ημέρα του 2018, θα αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα έρθεις σε επαφή με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου. Εδώ όμως είναι που θα σου χρειαστούν όσο τίποτε άλλο οι συμμαχίες που έχεις κτίσει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Θα σου προσφερθούν λύσεις και βοήθειες από τους οικείους σου, ενώ ευνοούνται και τα περιουσιακά σου. Παράλληλα, μέχρι και τις 31/1, θα ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου και το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να κάνεις κάποια γκάφα από βιασύνη ή να… τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης περνώντας στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του έτους, μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από μια άστοχη παρόρμηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Από την στιγμή που ο Άρης «πάτησε» στους Ιχθύς τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Και δεν αποκλείεται να βρεθείς συχνά ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση και γρήγορα αντανακλαστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου δεν έχει κανένα νόημα να… κρύβεσαι, ίσα-ίσα που οφείλεις να αναδείξεις τα προσόντα και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου σε ζητήματα που οι άλλοι δεν κατέχουν ή απλά εσύ είσαι πιο τυχερός/η! Παράλληλα, η «αλλαγή βάρδιας» του Άρη δηλώνει ότι θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης περνώντας πλέον στους Ιχθύς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο (παιδί ή ερωτικό σύντροφο), ότι κι αν συμβεί πάντως μέχρι και τις 31/12, δεν θα έχει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα γίνει αφορμή για να επιλυθούν ζητήματα, που αφορμής δοθείσης, αναδείχτηκαν! Επιπλέον μια σχετικά ριψοκίνδυνη επιλογή σου μπορεί να δικαιωθεί, είτε στα προσωπικά, είτε στα οικονομικά σου. Άμεσα δε, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Από σήμερα και μέχρι τις 31/12, ο Άρης στους Ιχθύς θα εντείνει την ανησυχία σου για ένα οικογενειακό ζήτημα ή θα προκαλέσει επεισόδια που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Μπορεί ωστόσο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η τύχη είναι μαζί σου, ίσως μάλιστα ένα σημαίνον πρόσωπο να σου προσφέρει βοήθεια κι ευκολίες. Επιπλέον, μπορείς… άφοβα να κάνεις αγορές που αποσκοπούν στην βελτίωση της κοινωνικής εικόνας σου. Παράλληλα, μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς (μέχρι και τις 31/12) θα αναδείξει επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί είτε να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν μείνεις «πανί με πανί»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, μέχρι το τέλος της χρονιάς, η δράση γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Άμεσα πάντως, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά και να αποκτήσεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes