Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 09:17

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (8/6)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να προσδώσεις στον χώρο σου ένα πιο παραδοσιακό χρώμα, ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μια παλιά συνταγή θα σε «ξελασπώσει». Ίσως μάλιστα μια επαγγελματική υπόθεση να γίνει και οικογενειακή, επ’ ωφελεία σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να διανύει την τελευταία ημέρα της στο ζώδιό σου αλλά «καπελωμένη» από τον Ουρανό, καλείσαι να ξεχωρίσεις εμφανισιακά, προβαίνοντας σε αλλαγές, που κανείς δεν περιμένει πως θα κάνεις Επιπλέον σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη, όπου κι αν «κρύβεται», αφού τα «αναμενόμενα» δεν θα έρθουν… ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν αλλά και να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi



Καρκίνος

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Πρόσεξε ωστόσο μήπως φορτιστείς συναισθηματικά, τόσο που να χάσεις κάθε ίχνος αντικειμενικότητας ή να εγκλωβιστείς σε θρύλους και δεισιδαιμονίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos



Λέων

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου προσδίδει προσωπική λάμψη αλλά και τύχη στα… απίθανα, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια απροσδόκητη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα απρόοπτα γι’ αυτό μην… επιμένεις σε προγράμματα κι αν σου προταθεί κάτι παράξενο ή ασυνήθιστο, πες το «ναι»! Επιπλέον είναι πιθανό να υιοθετήσεις μια νέα γραμμή στο look σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos



Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά» Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου στο σπίτι ή το γραφείο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos



Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα έχεις μάλιστα την δυνατότητα να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με την βοήθεια κάποιων που δεν είχες… υπολογίσει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios



Τοξότης

Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις το «κάτι άλλο» που ζητάς στα εργασιακά σου, ενώ αν δεις πως δρομολογούνται αλλαγές, δήλωσε συμμετοχή σε αυτές! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο πετ. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει για σένα μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis



Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα ορίζει μια πιο συναισθηματική φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια πρώην κατάσταση, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις σχετικές με την αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου. Επιπλέον, καλείσαι να συνθέσεις την λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές που… ισορροπούν ανάμεσά τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros



Υδροχόος

Μια «εξαντρίκ» Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ενθαρρύνει να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου, ενώ έστω και στα τελευταία της… προφταίνει να σου φέρει έναν εκλεκτό φιλοξενούμενο ή να σε «απαγάγει» σε ένα σικάτο περιβάλλον! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos



Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, εσωστρεφή και υποκειμενικό/η στις κρίσεις σου, ίσως μάλιστα σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, που τα αίτιά τους ανάγονται στο παρελθόν ή σχετίζονται με οικογενειακές καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξει κι ένας «χείμαρρος» ευχάριστων αναμνήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes