Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 14:11

Κατσαρίδες κατακλύζουν τη Λάρισα - Διαμαρτύρονται οι πολίτες

Γράφτηκε από την
Κατσαρίδες κατακλύζουν τη Λάρισα - Διαμαρτύρονται οι πολίτες

Μεγάλο πρόβλημα με τις κατσαρίδες έχουν στη Λάρισα και οι πολίτες διαμαρτύρονται για το φαινόμενο.

Οπως αναφέρει το onlarissa, πολίτες καταγγέλλουν πως η κατάσταση με τις κατσαρίδες, οι οποίες αγγίζουν την «αθανασία», έχει γίνει αφόρητη σε πολλές πολυκατοικίες με τα συνεργεία απεντόμωσης να έχουν τόση δουλειά και α να γίνονται ανάρπαστα. Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Λάρισας Θεόδωρος Καφφές, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα ανέφερε ότι «εμείς ψεκάζουμε επιλεκτικά σε κάποια σημεία και στα φρεάτια. Όμως δε μπορούμε να φαρμακώσουμε όλο περιβάλλον. Αν δηλαδή ρίξουμε φάρμακο σε όλη την πόλη θα ρυπάνουμε αντί να κάνουμε καλό. Περιμένουμε τους πολίτες να μας ενημερώσουν και επεμβαίνουμε. Πρέπει όμως να γίνονται ψεκασμοί και στα σπίτια όπου υπάρχει το πρόβλημα».

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ για τις κατσαρίδες

Για την καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων (κατσαρίδες κ.λπ.) στην πόλη της Λάρισας, η ΔΕΥΑΛ με εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργείο πραγματοποιεί προληπτικές εφαρμογές στα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων, στις πλατείες και σε σημεία με ιδιαίτερη ιδιομορφία στην πόλη, καθώς και κατασταλτικές εφαρμογές στα υπόλοιπα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων όπου απαιτείται.

Οι εφαρμογές απεντόμωσης εκτελούνται μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας μας. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη ΔΕΥΑΛ και στα τηλέφωνα 2410-687.129 και 2410-687.130.


NEWSLETTER