Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 10:28

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/1

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να δώσεις προτεραιότητα στις εσωτερικές ανάγκες σου. Είναι μάλιστα μια καλή μέρα για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα. Αν σε καταβάλει κάποια ίωση, αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να ακυρώσεις μια σειρά δραστηριότητες. Παράλληλα, και το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα καθιστά... ασύμφορη τη δράση σου στον εξωτερικό κόσμο.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεχαστείς κοντά σε φίλους/ες ή να συμμετάσχεις σε μια παρέα-ομάδα που ασχολείται με τις τέχνες και τη φιλοσοφία. Επιπλέον, μπορεί να παίξεις ενεργό ρόλο σε εμψυχωτικές ενέργειες, να θυμάσαι όμως ότι όλα… τελειώνουν από τη στιγμή που θα σου ζητηθεί κάποια οικονομική συνδρομή! Εχε τον νου σου στα ποικίλα «αρπακτικά» που σε περιτριγυρίζουν - και βέβαια, ούτε να αγοράσεις κάτι σημαντικό, ούτε να επενδύσεις.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου, ενώ σε βοηθά να δείξεις στους άλλους και την κοινωνία το πρόσωπο που… θέλουν να δουν. Φαίνεται ωστόσο πως και κάποιοι άλλοι κάνουν το ίδιο, και τελικά μένει να δεις ποιος θα υπερισχύσει σε αυτήν την κόντρα των «μεταμφιέσεων». Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα δεν ενδείκνυται για συνεργασίες και συμφωνίες. Επίσης, μπορεί να αρρωστήσει ένας δικός σου άνθρωπος.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ταξιδέψεις είτε στον πραγματικό κόσμο είτε νοερά, ωστόσο οι συνθήκες και τα αποτελέσματα θα είναι ολωσδιόλου διαφορετικά, ανάλογα με το τι θα επιλέξεις: Στον εξωτερικό κόσμο, το πιθανότερο είναι να «βολοδέρνεις», με πολλές από τις ενέργειές σου να αποδεικνύονται «τζούφιες» και ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με την δουλειά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε ιώσεις, οπότε γιατί να εκτίθεσαι;

 

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει «αιθεροβάμονα» σε οικονομικά ζητήματα, και η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικά πάρε-δώσε, ενώ αν σου τάξουν το οτιδήποτε να ξέρεις πως πρόκειται για όνειρο… χειμερινής νυκτός! Αν όμως νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις κόσμο ή να χαρίσεις κάτι, κάνε το, τηρώντας φυσικά κάποιο μέτρο. Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα φέρνει προβλήματα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, είτε πρόκειται για κάποιο θέμα υγείας είτε για… απιστία!

 

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα, ενώ σε δημιουργικό επίπεδο σε βοηθά να συνδέσεις το φανταστικό με το πραγματικό και να κάνεις το «ασαφές» πιο συγκεκριμένο. Αν μάλιστα ενεργοποιηθείς σε ανάλογους τομείς, θα είσαι ακριβώς… to the point! Οσον αφορά όμως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, άλλα πιστεύεις ή σου λένε κι άλλα γίνονται, οπότε… κόψε κάτι! Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους από το υγρό στοιχείο αλλά και από «ποντικούς» που έχουν στοχοποιήσει το χώρο σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις, αφού όσο και να προσπαθήσεις δεν θα γίνει κάτι ουσιαστικό. Προτίμησε να ξεκουραστείς, επιτρέποντας στον εαυτό σου να ζήσει ένα «κενό» που τελικά θα σε αναζωογονήσει. Μπορεί φυσικά να υπάρξει κι ένα θέμα υγείας που θα σε βγάλει «εκτός μάχης». Ετσι κι αλλιώς, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα, στον έξω κόσμο σε περιμένουν λάθη και αστοχίες... Επιπλέον, προστάτεψε τα προσωπικά σου δεδομένα από «χάκερ» κάθε είδους.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί ευαισθησίες που με τη σειρά τους θα σε οδηγήσουν στο να προσφέρεις στα πρόσωπα που αγαπάς αλλά και σε όσους περνάνε δύσκολα. Το κατά πόσον θα σου το ανταποδώσουν βέβαια είναι μια… άλλη ιστορία. Απλά «κάνε το καλό και ριξ’ το στο γιαλό». Με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα είναι πιθανό να βιώσεις κάποια «προδοσία», το καμπανάκι όμως χτυπά και για τα οικονομικά σου, όπου κινδυνεύεις να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή ακόμα και μιας δικής σου -εντελώς άστοχης- καχυποψίας.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να κουρνιάσεις στο καταφύγιό σου, είτε πρόκειται για το «μυστικό σου μέρος» είτε για να φιλοξενηθείς κάπου κρυμμένος/η από όσα σε κυνηγούν. Ισως βέβαια να περιθάλψεις κι εσύ κάποιον/α που περνά δύσκολα, όμως πρόσεξε μήπως πας να κάνεις το καλό και τελικά μπλεχτείς. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα πρέπει να βρεις… πού κρύβεται η απάτη, ενώ σε κάθε περίπτωση μείνε μακριά από το «ουσίες» και οτιδήποτε τοξικό.

 

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να χάσεις έγγραφα ή αρχεία, ενώ τα μυστικά σου και τα προσωπικά σου δεδομένα μοιάζουν με ξέφραγο αμπέλι. Ισως μάλιστα να την πατήσεις από τους «φύλακες», γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό σου. Σε πιο πνευματικά ζητήματα ωστόσο τα πράγματα διαφέρουν, αφού η μέρα προσφέρεται για να το φιλοσοφήσεις... και να ακολουθήσεις διαδρομές που υπαγορεύονται από τη διαίσθησή σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να μην ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις σε οικονομικά θέματα, αν όμως σε… αγαπάει ο θεός, όσα είχες προσφέρει κάποτε από την καλή σου την καρδιά θα σου επιστραφούν με τόκο, από μια άσχετη κατεύθυνση. Αν βέβαια επιμείνεις να ασχολείσαι με τα γήινα και προσδοκάς κέρδη, μάλλον «θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η». Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα μπορεί να σε μπλέξει σε ίντριγκες και δολοπλοκίες που υφαίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις αρετές αλλά και τα προβληματικά σημεία σου, που… τυχαίνει να έχουν την ίδια αφετηρία: την ειδική σου σχέση με το «φανταστικό», συν τις ευαισθησίες σου σε συναισθηματικά ζητήματα. Οσον αφορά τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις σου, έχεις το πράσινο φως - ενώ η πίστη σου σε μια χαμένη προοπτική μπορεί να την «αναστήσει». Από την άλλη ενδέχεται να βουλιάξεις σε ανθυγιεινές καταστάσεις, είτε αφορούν τον τρόπο ζωής σου είτε «τοξικά» πρόσωπα.