Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 21:26

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε γνωστό μπαρ – εστιατόριο στο Καλλιμάρμαρο

Γράφτηκε από την

 

Στις φλόγες παραδόθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστό νυχτερινό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας που αύριο θα έκανε εγκαίνια.

Οι πυκνοί καπνοί καλύψαν την περιοχή γύρω από το Καλλιμάρμαρο με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να καταφέρνουν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν εκείνη επεκταθεί.

Οι φλόγες κάνουν σταχτή γνωστό νυχτερινό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας διπλά από το Καλλιμάρμαρο. Οι μαύροι καπνοί καλύπτουν την περιοχής.

Στην πυροσβεστική υπηρεσία χτυπά κόκκινος συναγερμός καθώς ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς είναι πολύ μεγάλος.

Στο σημείο φτάνουν 25 πυροσβέστες με επτά οχήματα που με ειδικό εξοπλισμό μπαίνουν στο χώρο της πυρκαγιάς και επιχειρούν να την σβήσουν.

Τα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στο σημείο βοήθησαν την φωτιά να επεκταθεί καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το νυχτερινό κέντρο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ετοιμαζόταν αύριο για τα εγκαίνια της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο όπου υπήρχαν τα κλιματιστικά και ο ηλεκτρολογικός πίνακας.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστωθεί ποια ήταν η αίτια εκδήλωσής της πυρκαγιάς.