Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 09:23

Tα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να γίνει μια νέα και καλή αρχή στη ζωή σου με ευχάριστες ειδήσεις και διασκεδαστικά δρώμενα, ενώ θα «παίξουν» περισσότερο ταξίδια κι εκδρομές, όπως επίσης και κάθε δραστηριότητά σου σχετική με τα media. Αν πάλι έχεις ταλέντο στην παρουσίαση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις. Την ίδια στιγμή βέβαια στις δουλειές σου φαίνεται να επικρατεί μια «χαοτική» κατάσταση ή να γίνονται πράγματα που δεν συνάδουν με τη νομιμότητα, ενώ αν σου τάξουν το οτιδήποτε… μην τους πιστέψεις! Επιπλέον, προστατεύσου όσο γίνεται από τις ιώσεις της εποχής.

 

Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη να «δείχνει» τα οικονομικά σου έχεις πολύ καλές πιθανότητες να εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση ή απλά να… ζήσεις με τα λεφτά των άλλων! Το θέμα ωστόσο είναι το τι θα γίνει με τα δικά σου τα λεφτά, αφού με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα δίνεις «στόχο» σε απατεώνες και λωποδύτες που φυσικά δεν θα σου εμφανιστούν ως τέτοιοι αλλά είτε ως «κακομοίρηδες», είτε ως «επενδυτές». Επιπλέον, στα προσωπικά σου πέφτει πολύ… ομίχλη κι αν πιστέψεις σε κάποιον/α το πιθανότερο είναι να διαψευστείς στην πορεία, ίσως όμως να αρρωστήσει κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου ή/και να επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνουν οι άλλοι προς το πρόσωπό σου, ενώ αναμένονται και περισσότερες έξοδοι-εκδρομές. Παράλληλα βέβαια να θυμάσαι ότι όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που θεωρείς ασύμφορα για σένα, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας», που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις τελικά συμφέροντα άλλων. Επιπλέον, ο Αρης στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει προβλήματα από το υγρό στοιχείο ή να σε κάνει επιρρεπή σε επίμονες ιώσεις.

 

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ανοίξουν οι δουλειές σου, ίσως όμως να εκμεταλλευτείς και κάποιες ευκολίες-προσφορές που θα προκύψουν για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας. Επιπλέον ένα ζώο συντροφιάς θα κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη, την ίδια στιγμή ωστόσο κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου άλλα λένε μπροστά σου κι άλλα κάνουν από πίσω σου, ενώ αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση μπορεί να σε «αδειάσουν». Ισως πάλι να κληθείς να αποδείξεις ότι… δεν είσαι ελέφαντας, εξ αιτίας ενός λάθους ή μιας παρατυπίας.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενθαρρύνει την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και... σιγά μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν! Επιπλέον, μέσα από το παιχνίδι και τα… σόου που κάνεις θα γίνεις όντως το κέντρο της προσοχής με «μπόνους» ίσως μια μικρή στρατιά «αυλικών». Ωστόσο στο καθαρά οικονομικό σκέλος, το να κυνηγάς «φαντάσματα» ή να επιδεικνύεσαι, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει στο «στόμα του λύκου» που θα κάνει τα λεφτά σου μια χαψιά! Επιπλέον, μη δίνεις όρκο ότι στο φιλικό σου περιβάλλον, χαίρονται όλοι με τις χαρές σου, εξ άλλου παντού υπάρχει ένας «Βρούτος»!

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη «δείχνει» το σπίτι και την οικογένειά σου και πέρα από τις ευκολίες ή τις παροχές που θα έχεις, αν θες να κάνεις μια νέα αρχή ή/και να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου, είσαι στο σωστό timing. Παράλληλα βέβαια θα εμφανιστεί στη ζωή σου και κάποιος/α που αν δε θέλει να σε «στήσει» ή να σε παραπλανήσει, σίγουρα έχει λάθος σε αυτά που σου προτείνει κι από αυτήν την άποψη όσο πιο… αδρανής παραμείνεις τόσο το καλύτερο για σένα. Αν πάλι θες την «υγειά» σου μη συνεργαστείς για κανένα λόγο, ίσως όμως να αρρωστήσει κι ένας δικός σου άνθρωπος.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με ποικίλα δρώμενα και νέες γνωριμίες, ενώ μέσα στο διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να κάνεις κι αρκετές εκδρομές. Οσο για το αν όλη αυτή η κινητικότητα θα έχει και κάτι ουσιαστικό από πίσω, από τη στιγμή που θα περάσεις όμορφα, τα «σοβαρά» μπορούν να περιμένουν! Ωστόσο στις δουλειές σου θα εμφανιστούν άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν, ποντάροντας ίσως και στο ότι θα προτιμούσες κι εσύ κάποια πράγματα να γίνουν «κάτω από το τραπέζι». Φοβού τους Δαναούς, λοιπόν!

 

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι απολαβές και τα αποκτήματά σου τείνουν να αυξηθούν, θα έλεγε κανείς… πάνω στην ώρα, αφού πλησιάζουν κι οι γιορτές κι αν κάνεις και κάποιες καταναλωτικές «υπερβάσεις», δεν πειράζει! Παράλληλα όμως μπορεί να «σε βάλει στο μάτι» ένα από τα «αρπακτικά» που κυκλοφορούν γι’ αυτό… κρύβε λόγια και λεφτά! Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι από εκείνες τις φορές που η καχυποψία σου έχει λόγο ύπαρξης. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι ομαδικό, φαίνεται πως άλλοι σκοποί δηλώνονται κι άλλοι υπάρχουν από πίσω.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά στη χαρά της ζωής, ενώ είναι πιθανό να θελήσεις να επεκταθείς σε… διάφορα έχοντας ψυχολογία μικρού παιδιού! Αυτό φυσικά συνάδει και με κάποιες «επιπολαιότητες» αλλά σημασία έχει να… παίξεις και να το ευχαριστηθείς! Ωστόσο την ίδια στιγμή οι εξελίξεις σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί ή/και στην καριέρα σου φαίνεται να απέχουν πολύ από όσα σου έταξαν ή ελπίζεις και… μακάρι να μην υπάρχει δόλος αλλά μην το αποκλείσεις κιόλας. Μια ανάλογη «θολούρα» υπάρχει και στις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να νιώσεις προδομένος/η.

 

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη το παρασκήνιο έρχεται στο φως αλλά πέρα από τα «άκακα» και χαριτωμένα που φέρνουν γέλια και μειδιάματα, υπάρχουν και τα… άλλα που σχετίζονται με τις δουλειές σου ή/και μια νομική υπόθεσή σου κι επειδή οι καιροί είναι όντως… πονηροί, σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου αλλά και κάποιες τεχνικές «απόκρυψης και παραλλαγής» για να αποπροσανατολίσεις άτομα που σχεδιάζουν κάτι κρυφό σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Επιπλέον, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα είσαι εκτεθειμένος/η σε ιώσεις, αν όμως έχεις ένα ζώο συντροφιάς, μπορεί να πάθει κάτι αυτό.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και προωθεί την συμμετοχή σου σε παρέες ή μια συλλογική προσπάθεια, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να είναι σε κάθε περίπτωση χαρούμενη και παιχνιδιάρικη. Την ίδια στιγμή βέβαια, πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού ακόμη κι αν δεν έχουν -που μπορεί να έχουν- κακή πρόθεση θα σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, μπορεί να αρρωστήσει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να «εκτεθείς» στο κοινό, εγκαταλείποντας για λίγο την… κρυψώνα σου, με τη συνέχεια να εξαρτάται από το αν έχεις να κρύψεις κάτι το μεμπτό ή όχι, αφού μεταξύ διάκρισης και σκανδάλου η απόσταση είναι πολύ μικρή! Σε μια πιο απλή εκδοχή βέβαια απλά θα περάσεις καλά, τριγυρνώντας από εδώ κι από εκεί. Παράλληλα βέβαια μια «ιδανική» πρόταση που θα σου γίνει δεν είναι παρά «το τυρί στην φάκα»! Επιπλέον, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα, καλό είναι να τσεκάρεις για διαρροές και να προνοήσεις για την καλή λειτουργία των υδραυλικών στον χώρο σου.

 


NEWSLETTER