Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 12:40

Tα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί ένα ταξίδι στο παρελθόν, είτε πραγματικό είτε νοερό, με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις του «τότε» να διεκδικούν χρόνο από τη ζωή σου στο «σήμερα», ίσως μάλιστα να μπεις και σε μια νοσταλγική εσωστρέφεια με… ολίγη από δάκρυα! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει μια μίνι κρίση στις φιλίες σου, θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Αν τώρα συμμετέχεις σε κάτι συλλογικό η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη και… γεια σας!

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί παροχές από την οικογένεια ή μια «προίκα», ίσως όμως να φροντίσεις κι εσύ για τους δικούς σου, γεμίζοντας ψυγεία, μπαούλα κι ό,τι άλλο διαθέτει το κατάστημα. Αν τώρα δεν έχεις τη δυνατότητα σίγουρα θα νοσταλγήσεις παλιότερες εποχές ευμάρειας. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε «γειώσουν», από τη στιγμή όμως που τίθενται και ζητήματα για τις αποδοχές σου, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις. Ισως βέβαια χρειαστεί να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις εκεί που «δεν σε παίρνει».

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές και βέβαια το επιθυμητό είναι να βρεθείς κοντά με κάποιον/α που διαθέτει… τουλάχιστον μια μεγάλη αγκαλιά για σένα! Ισως όμως να αρχίσεις να θυμάσαι και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, αναπληρώνοντας κενά του παρόντος. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σε… προειδοποιεί να κινηθείς νομότυπα αφού η κάθε αυθαιρεσία σου θα «τιμωρηθεί». Ισως πάλι να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά αλλά σε κάθε περίπτωση θα «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα ή τον δογματισμό κάποιου/ας.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί εργασίες με παραδοσιακό «άρωμα», ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή και με ηλικιωμένα άτομα που κατέχουν τα σχετικά μυστικά. Μπορεί ακόμη να δρομολογηθεί ένα πρότζεκτ στο οποίο θα συμμετέχει… σύσσωμη η οικογένεια! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου θέτει κάποιους οικονομικούς περιορισμούς κι από τη στιγμή που κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αναγκαστικά θα περιμένεις κι αυτό αφορά πρωτίστως σημαντικές αγορές κι επενδύσεις. Ισως πάλι χρειαστεί να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς.

 

Λέων

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί έναν ρετρό τρόπο ζωής, ίσως όμως να έρθεις σε επαφή και με πρόσωπα από το παρελθόν σου με τις συγκινήσεις να περισσεύουν. Αν τώρα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει τις «κλειστές» του, φύλαξε μερικές αγκαλιές παραπάνω γι’ αυτό! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος απέναντί σου θέτει περιορισμούς κι ασκεί πιέσεις στις συνεργασίες σου κι επειδή όλα κρίνονται στα δύσκολα, θα πάρεις κι εσύ ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το ποιον/α μπορείς να εμπιστεύεσαι και ποιον/α όχι. Αν βέβαια έχεις κάνει εσύ κάποιο «φάουλ», θα σου κοστίσει με κάποιον τρόπο.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια οικογενειακή συνάντηση στην οποία δεν χωράνε «ξένοι» και σίγουρα μπορείς να βγάλεις κάτι από αυτήν και σε οικονομικό επίπεδο. Αν τώρα δεις πως δεν παίρνεις αυτό που θες, το «κόλπο» με τα δάκρυα μπορεί να πιάσει και με το παραπάνω! Παράλληλα με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να «φορτωθείς» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αλλά από τη στιγμή που κάποιος πρέπει να βάλει μια τάξη στα πράγματα, με βάση την ψυχρή λογική, αν όχι εσύ, τότε ποιος; Ισως πάλι χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α που πάσχει.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί την επαφή σου με πρόσωπα από τα παλιά, ίσως όμως να περάσεις κι από στέκια που σου θυμίζουν πολλά. Επιπλέον, ένας γείτονας ή ένας/μια συγγενής σου θα σε συγκινήσει με τη στάση του. Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου όσον αφορά βέβαια την στήριξή σου σε κάποιον/α που περνά δύσκολα στον προσωπικό τομέα, εκεί δεν έχεις μόνον το ελεύθερο να δράσεις αλλά και την… ειδικότητα!

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί παροχές από τους οικείους σου, είτε σε είδος, είτε σε χρήμα, ίσως όμως να δεις «φως» και σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Οσο για τις δουλειές σου σήμερα θα πλαισιωθούν από άτομα με τα οποία «είστε μια οικογένεια». Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα χρειαστεί να βάλεις στοπ και σε κάποιες διεκδικήσεις ή συμπεριφορές σε βάρος σου. Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις και πολύ περισσότερο την αγορά ενός ακινήτου, ενώ σε ό,τι αφορά κατασκευαστικές ή οικοδομικές εργασίες καλείσαι να λειτουργήσεις κυρίως προπαρασκευαστικά.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κατάσταση που μπορεί να σε ρίξει και σε μελαγχολία, ειδικά αν νοσταλγήσεις κάτι ή κάποιον/α που δεν βρίσκεται κοντά σου αυτή τη στιγμή. Ισως βέβαια να συγκινηθείς κι από κάτι… καλό! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις, που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού σε περιμένουν σύνθετα προβλήματα προς επίλυση. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή γνωστών, ενώ εξακολουθεί να «παίζει» κι ένα ατύχημα.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια φάση εσωστρέφειας, που είναι πιθανό να συνδυαστεί με την ανάμνηση καταστάσεων που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Εκεί… κλεισμένος/η που θα είσαι όμως, μπορεί να βρεις τελικά την… άκρη σου με βότανα ή/και παραδοσιακά σκευάσματα! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 2ο ηλιακό οίκο σου δεν επιτρέπει και πολλά-πολλά στον οικονομικό τομέα, ξέρεις όμως εσύ από αυτά, ίσως μάλιστα να δικαιωθείς και για μια πρότερη επιλογή σου. Το πιο σοβαρό θέμα που μπορεί να προκύψει είναι κάτι σχετικό με τη δουλειά σου, όπου και θα χρειαστεί να προασπίσεις τα δικαιώματά σου.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια «επιστροφή στις ρίζες» ή/και την ενασχόλησή σου με παραδοσιακά θέματα, ίσως όμως να γνωρίσεις και κάποιον/α που παράγει… πολύ περισσότερο συναίσθημα από αυτό που μπορείς να καταναλώσεις! Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να συνεισφέρεις σε προβλήματα άλλων κι εκεί θα τα πας μια χαρά, σε σχέση όμως με τα δικά σου θέματα κάποια πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Αν βέβαια κάποιος/α αποπειραθεί να σου φορτώσει ενοχές μη «μασήσεις», οι όποιες ευθύνες είναι συνήθως κοινές.

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και πέρα από όλα εκείνα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση ή στον τρόπο ζωής σου δεν αποκλείεται να συνεχίσεις και μια οικογενειακή παράδοση. Από συγκινήσεις δε… άλλο τίποτα! Παράλληλα ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου «απαιτεί» να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, μπορεί να σε πλήξει καίρια.

 


NEWSLETTER