Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 11:02

Tα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2022

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει σκόπιμο να «κάψεις» ενέργεια, κάνοντας διάφορες δουλειές, μην θέτεις όμως μακροπρόθεσμους στόχους αφού θα βαρεθείς και θα τα παρατήσεις γρήγορα. Επιπλέον, αντί να εκνευρίζεις τους άλλους με τις επιλογές ή την συμπεριφορά σου, γίνε ο οδηγός και εμπνευστής τους! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας θα μάθεις…. διάφορα, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς μόνον σε ανάλαφρα σχόλια και κουτσομπολιά. Ισως πάλι να έχεις «τρεχάματα για χαρτιά και πιστοποιήσεις κι εδώ είναι που θα σε βοηθήσουν οι καλές δημόσιες σχέσεις σου.

 

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Κριό κάποιος/α μπορεί να σε «θάβει», πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου, όχι τόσο σε παθολογικά θέματα αλλά σε άλλα πιο… επείγοντα, με την υποσημείωση ότι η περίοδος δεν προσφέρεται για επεμβάσεις, παρά μόνον αν πρόκειται να διορθωθεί ένα παλιό λάθος. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορείς να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, έχοντας σαν κύριο «όπλο» τις γνωριμίες σου. Επιπλέον μια σύμβαση ή συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια, ενώ η πληρέστερη ενημέρωσή σου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας στα επενδυτικά εγχειρήματά σου.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό ζωηρεύει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά κι ενδιαφέροντα σε μια παρέα, εκτός όμως από τις στιγμές σύμπνοιας θα υπάρξουν και οι ανταγωνιστικές κι εδώ καλό είναι να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας να πολλαπλασιάζει τις κοινωνικές επαφές σου, μπορεί να ενημερωθείς για πολλά και διάφορα, προσπάθησε ωστόσο να μην πηγαίνεις από το ένα θέμα στο άλλο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μια σύμβαση ή συνεργασία θα σε εξυπηρετήσει, ενώ «παίζει» κι ένα ταξίδι.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέες προκλήσεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή κι όλα τελικά θα κριθούν από το κατά πόσο ευέλικτα θα φερθείς απέναντι σε άτομα και συμπεριφορές που… δεν είναι του γούστου σου! Ισως πάλι να υπάρξει μια προσωρινή αναστάτωση στο γραφείο ή το σπίτι σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας ένα έγγραφο ή μια πιστοποίηση που χρειάζεσαι μπορεί να έρθει πολύ πιο εύκολα στα χέρια σου αν αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς και να διαφημίσεις το έργο σου, μην «σπαταλιέσαι» ωστόσο με… πολυλογάδες!

 

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε παρακινεί να διαδώσεις τις ιδέες σου, εκτός όμως από την ενθουσιώδη αποδοχή τους, θα υπάρξουν και περιπτώσεις που θα χρειαστεί να υπεραμυνθείς των απόψεών σου. Ισως πάλι να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να βρεις ένα έγγραφο που χρειάζεσαι. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σου φέρει νέες γνωριμίες αλλά πέρα από την ενημέρωσή σου για το τι συμβαίνει στις ζωές των… άλλων κράτα επαφή και με όποιον/α κρίνεις ότι έχει «άκρες». Ισως πάλι να συμμετάσχεις σε ένα ομαδικό ή συνεταιρικό εγχείρημα, έχοντας καλές πιθανότητες να κερδίσεις και κάτι.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Κριό ότι κάποιος/α θα κάνει το «κομμάτι» του με τα λεφτά σου μπορεί να σε «τσιτώσει», από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να έχεις και μια έμπνευση, που εφ’ όσον την υλοποιήσεις άμεσα μπορεί να σου αποφέρει κέρδη, γι’ αυτό μην το… πολυσκέφτεσαι! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας φέρνει κινητικότητα και μεταβολές, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και στα προσωπικά σου, με το όνομά σου σε κάθε περίπτωση να… ακούγεται περισσότερο! Επιπλέον μπορεί να προχωρήσει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα μέσα από την μεσολάβηση τρίτων.

 

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις καλές στιγμές να διαδέχονται τις… κακές, ό,τι κι αν γίνει όμως δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, από την μια κοίταξε λοιπόν να εκμεταλλευθείς άμεσα τις ευκαιρίες σου κι από την άλλη προσπέρασε όλα αυτά που θα σε… εκνευρίσουν! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου κι όσο περισσότερα άτομα γνωρίζεις, τόσο πιο πολλές «πόρτες» θα ανοίγουν! Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί στο να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/ή είσαι στο να δίνεις άμεσες λύσεις και να βρίσκεις «πατέντες» στα τρέχοντα ζητήματα. Αν τώρα εμπλακούν κι άλλοι στις δουλειές σου, μια κάποια… ασυμφωνία θα την έχεις! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ενημερωθείς γύρω από αγοραστικές ή επενδυτικές ευκαιρίες, ενώ γενικότερα στις οικονομικές υποθέσεις σου θα πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από συμβάσεις και συνεργασίες, αρχής γενομένης από μια νομική ρύθμιση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονες συγκινήσεις στα προσωπικά σου και σε βάζει σε μια δημιουργική ρότα, ίσως όμως να περάσεις κι από μια ταραχή εξ αιτίας των επιλογών ή της συμπεριφοράς ενός αγαπημένου προσώπου σου! Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, δεν υπάρχει ουδείς λόγος να ικανοποιήσεις κάθε καπρίτσιο τους, ενώ έχε το νου σου και στις… αταξίες τους! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας η κοινωνική σου ζωή παίρνει «τα πάνω της» και σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τη διαρκή εναλλαγή των παραστάσεων, ενώ ό,τι κι αν κάνεις μπορεί να γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε δράσεις… παντός είδους στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου και σε κάθε περίπτωση θα έχεις τη δυναμική για να τελειώσεις «μια κι έξω» με τρέχοντα ζητήματα. Αν τώρα προκύψουν και κάποιες προστριβές «εντός των τειχών», ας πάει ο καθένας στη… γωνιά του, μέχρι να περάσει η ένταση! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σε «ζαλίσουν» με το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος και γενικότερα με «ανάλαφρα» θέματα, εσύ όμως κράτα το ότι θα βρεις και κάποιον/α, που έχει «άκρες» ή/και θα σου δώσει πρόσβαση σε πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε μια διαρκή εναλλαγή παραστάσεων και σε ποικίλες επαφές-συζητήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο το κλίμα μπορεί να γίνει περισσότερο «θερμό» λόγω των αντιπαρατιθέμενων εγωισμών και να ανταλλάξεις και κάποια «γαλλικά»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας θα γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και με ορίζοντα τη βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες σε πολλά και δη αγοραστικού ή επενδυτικού ενδιαφέροντος, μπορεί να… ανεχτείς και κάποιες ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος!

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Κριό, τόσο οι επιθυμίες όσο και τα οικονομικά σου περνούν από μια φάση αστάθειας κι όσο κάποιες στιγμές θα έχεις για να ξοδέψεις, θα υπάρξουν κι άλλες που θα ψάχνεις το… δεκάλεπτο! Ισως πάλι να προκύψει μια διαφωνία σε σχέση με το ποιες ανάγκες ή επιθυμίες θα καλυφθούν πρώτες. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας έρχονται στο προσκήνιο συνεργατικές δράσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ξεχωρίσεις ποιες από αυτές θα αποδώσουν περισσότερο, προσπερνώντας τις υπόλοιπες. Ισως βέβαια και να εκτεθείς στο κοινό περισσότερο από όσο θα ήθελες.