Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 09:46

Tα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει αισιόδοξα νέα και περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στη ζωή σου σε κάποιες περιπτώσεις όμως θα υπάρξουν και υπερβολές που θα ενοχλήσουν αν όχι εσένα, σίγουρα τους πιο «συντηρητικούς» της παρέας. Iσως πάλι να γίνει «πολύ κακό για το τίποτα» ή πάνω στον ενθουσιασμό να δοθούν υποσχέσεις που μάλλον δεν θα τηρηθούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σου… συνιστά να είσαι πιο φειδωλός/ή και προνοητικός/ή στη διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή μια υποχρέωση που δεν μπορεί να περιμένει.

 

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σε κάνει πιο ανασφαλή, καλείσαι να κινηθείς στην κατεύθυνση της εξασφάλισης όλων εκείνων που χρειάζεσαι, αποφεύγοντας τις επεκτατικές κινήσεις. Iσως πάλι χρειαστεί να «βάλεις πάγο» σε κάποιον/α που δεν έχει συναίσθηση των στιγμών. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία κάθε προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων θα πέσει στο κενό, αντίθετα αναμένονται σπατάλες που σε κάποιες περιπτώσεις θα γίνουν με τα… λεφτά σου από «κακομαθημένα παιδιά»! Μπορεί ωστόσο να ξοδέψεις και εσύ για λογαριασμό σου πολλά περισσότερα από αυτά που υπολόγιζες.

 

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία να διώχνει μακριά τις σκοτούρες, υπάρχει μια γενικευμένη τάση χαλαρότητας και πέρα από τις ψυχαγωγικές δράσεις που έχουν τον πρώτο λόγο, σίγουρα θα συναντήσεις και πολλούς από εκείνους τους «φελλούς», που… επιπλέουν! Επιπλέον, καλά είναι τα αστεία αλλά στην περίπτωση που κάποιος/α αφήσει το υπεύθυνο πόστο του, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Ταύρο, δείχνει απαραίτητο το να «ξαποστάσεις» κάπου μόνος/η σου, ώστε να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, ενώ καλό είναι να περιορίζεις ή να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σε… κόψει!

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Ταύρο να θέτει σε μια μικρή δοκιμασία τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενδέχεται να απογοητευτείς από τη στάση ενός προσώπου που αγαπάς ή εκτιμάς. Ισως πάλι να πάρεις επάνω σου μια συλλογική προσπάθεια, αν όμως δεν βάλεις όρια και προϋποθέσεις, μπορεί στο τέλος να βρεθείς και κατηγορούμενος/η. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δία ανοίγει το «πλάνο» στις δουλειές σου, με τις διαθέσεις να είναι «large», από την άλλη πλευρά όμως, από τα «μεγάλα λόγια» που ακούς να κρατήσεις τα… μισά! Αν βέβαια καταφέρεις να πάρεις άμεσα αυτά που σου δίνουν θα έχεις πετύχει το τέλειο.

 

Λέων

Με τη Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να προκύψουν εμπόδια σε μια σημαντική υπόθεση που σε απασχολεί, με τις όποιες αναγκαιότητες, να σου «τρώνε» αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου ή και να σε αγχώνουν. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Δία διαμορφώνει ένα «πανηγυρικό» κλίμα με γέλια και χαρές και αν γίνουν και κάποιες επιπολαιότητες στα πλαίσια του «ευ ζην»… δεν πειράζει! Εξ άλλου τα «κακομαθημένα» και τυχερά παιδιά κάτι τέτοιες ημέρες περιμένουν για να κάνουν τις σκανταλιές τους. Απλά προσπάθησε να βρεις ένα μέτρο πριν αρχίσεις να κερνάς και να ξοδεύεις μέσα στον τρελό ενθουσιασμό!

 

Παρθένος

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία να… αντίκειται σε κάθε έννοια τάξης, είναι πιθανό να «ξεβολευτείς» από μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά, αφού το όλο κλίμα είναι γιορτινό ή διασκεδαστικό. Θα γίνουν βέβαια και κάποιες επιπολαιότητες αλλά έτσι είναι τα… μεγάλα παιδιά! Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να δικαιωθείς για την επιμονή σου σε κάποια λεπτομέρεια ή την προνοητικότητά  σου σε σχέση με παραστατικά και αποδείξεις, που άλλοι τις… πετάνε!

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε βοηθά να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή απλά να εξέλθεις, με την ψυχαγωγία σου να έχει σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό, καλό είναι όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι στις όποιες υποσχέσεις σου δοθούν. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Ταύρο, μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις τις αχρείαστες αγορές, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου, σου βάζει… σχετικά δύσκολα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα ένας δικός σου άνθρωπος ή να ψυχρανθεί η σχέση σας. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για μια συνεργασία ή συμφωνία. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία ένα θέμα κακοδιαχείρισης μπορεί να σε φέρει «άνω ποταμών» αλλά αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος/α έχει μάθει στα έτοιμα. Επιπλέον θα υπάρξουν πιθανότατα «χωρατά» και υπερβολές στις παρέες σου και αν δεν παίρνεις από αστεία, μπορεί και εσύ να αντιδράσεις υπερβολικά, την ίδια στιγμή που μάλλον θα έπρεπε να… γελάς!

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καθιστά εξαιρετικά τυχερό/ή αλλά όχι και «άτρωτο/η», ιδιαίτερα αν ξανοιχτείς πολύ σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις και πέρα από την όποια τύχη απαιτούν και ικανότητες. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις την ζωή, συνοδεία… υπερβολών, αφού κανείς δεν μπορεί να περιορίσει το παιδί που κρύβεις μέσα σου! Παράλληλα βέβαια, με τη Σελήνη στον Ταύρο οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/ή σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφού «παραμονεύει» μια αδιαθεσία, ίσως όμως να αναλάβεις και την περίθαλψη-προστασία ενός αδέσποτου ζώου.

 

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Ταύρο προέχει το να μπουν στη θέση τους κάποια πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και απλά προσπάθησε να μην είσαι πολύ αυστηρός/ή στις κρίσεις σου. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, εκτός από νουθεσίες χρειάζονται σίγουρα και τη συμπαράστασή σου. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Δία οι «ανεύθυνοι» και οι «βολεψάκηδες» βγαίνουν στο προσκήνιο, κάτι που θα «μετρήσει» αρνητικά στις δουλειές σου. Ισως πάλι νοιώσεις να αδικείσαι, βλέποντας κάποιον που έχει ως μοναδικό προσόν το «μέσον» που διαθέτει, να καταλαμβάνει μια θέση που υποτίθεται πως θα την έπαιρνες εσύ.

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, μπορεί να προκύψουν πιέσεις και αναγκαιότητες στο σπίτι ή και την οικογένειά σου, εσύ όμως να κάνεις μόνον τα εντελώς απαραίτητα, παραπέμποντας τις οριστικές λύσεις στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία τόσο η κοινωνική σου ζωή, όσο και η διαχείριση των οικονομικών σου χαρακτηρίζονται από υπερβολές, ίσως όμως να χρειάζεσαι μια δόση «ελαφρότητας» ή και… σπατάλης, για να βγεις από τα όποια προβλήματά σου! Τύχη πάντως διαθέτεις και απομένει το να τη διαχειριστείς σωστά.

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποθέσεις σου με… ανέλπιστα εύκολο τρόπο, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση, είτε την αξίζεις, είτε όχι. Από την άλλη πλευρά είναι εύκολο να κάνεις μια μεγάλη «γκάφα», ειδικά αν ξανοιχτείς σε κάτι που δεν γνωρίζεις, ενώ μπορεί να εκτεθείς και ύστερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προσφέρεται κυρίως για διαβάσματα, αφού στις εξόδους και τις μετακινήσεις σου όλο και κάπου θα «κολλήσεις». Ισως βέβαια να προκύψει πρόβλημα και με έναν γείτονα ή συγγενή σου.

 


NEWSLETTER