Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 10:10

Στο πένθος η Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης αθλήτριας - Σήμερα η κηδεία της (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Στο πένθος η Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης αθλήτριας - Σήμερα η κηδεία της (βίντεο)

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος η 22χρονη αθλήτρια και προπονήτρια του ΚΟΗ - Το αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλη της προσέκρουσε σε δέντρο στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου-Αρχανών.

Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί η 22χρονη κοπέλα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου-Αρχανών το περασμένο Σάββατο. Η Πέννυ, αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και άπαντες έχουν βυθιστεί στη θλίψη για τον αδόκητο χαμό της.

Η 22χρονη επέστρεφε από το μνημόσυνο της μητέρας του φίλου της, με τον οποίο θα αρραβωνιαζόταν σε λίγο καιρό, όμως η οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο διέγραψε ανεξέλεγκτη πορεία και καρφώθηκε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να καταλήξει δυο ώρες αργότερα στο Βενιζέλειο από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 22χρονη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι σε κλίμα οδύνης.

Η αθλήτρια σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, δεν φορούσε ζώνη. Η οδηγός δεν έχει τραυματιστεί ωστόσο είναι σε σοκ και οι Αρχές περιμένουν να συνέλθει, να περάσει και η σημερινή μέρα της κηδείας και να πάρουν κατάθεση από την κοπέλα. «Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήταν μέσα στην ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγει, δεν ήταν σημείο αυτό για να φύγει κάποιος. Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Οσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Ετσι μου είπαν στο νοσοκομείο», δήλωσε η μητέρα της νεκρής κοπέλας στο Mega.

Στο Mega μίλησε και ο Μανώλης Κοκοσάλης, δήμαρχος Αρχανών, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της 22χρονης αθλήτριας. «Είναι κρίμα να χάνεται η ζωή ενός ανθρώπου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο δρόμος δεν είναι κακός σε εκείνο το σημείο. Είναι οριοθετημένος, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι ευθεία και δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να τρέξουν παραπάνω, αν και πρόκειται για δρόμο που εισέρχεται μέσα από οικισμό και πρέπει να οδηγούν χαμηλές ταχύτητες. Η κοπέλα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, βρήκε στο κράσπεδο κι εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσουν σε δέντρο και να σκοτωθεί η συνεπιβάτης», είπε ο κ. Κοκοσάλης, ο οποίος πρόσθεσε ότι παρότι το οδικό δίκτυο της Κρήτης είναι «καρμανιόλα», σ' εκείνο το σημείο τυγχάνει ο δρόμος να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πηγή: www.reader.gr


NEWSLETTER