Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 23:01

Μακελειό στη Λούτσα: Εντοπίστηκε το σπίτι όπου είχαν βρει καταφύγιο τα θύματα (βίντεο)

Φαίνεται πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα υπόθεσης, η αρχή της οποίας ίσως βρίσκεται στη Γαλλία όπου είχε δολοφονηθεί ένας άντρας τουρκικής καταγωγής πιθανόν από αντίπαλη συμμορία. Ενδεχομένως τα θύματα στη Λούτσα να προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα αντίποινα.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εκτέλεση των έξι ατόμων Κουρδικής καταγωγής στην Λούτσα, στην συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Οι Αρχές αν και θεωρούν ότι τα γαλλικά ταξιδιωτικά έγγραφα που έφεραν μαζί τους ίσως είναι πλαστά, έχουν ζητήσει πληροφορίες από τις Αρχές της Γαλλίας και της Τουρκίας και αναμένουν απαντήσεις.

Οι γερμανικές πινακίδες του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν ήταν καταφανώς πλαστές και όλα δείχνουν πως ετοιμάζονταν να φύγουν από την περιοχή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι που διέμεναν προσωρινά και είχαν βρει καταφύγιο και η ενέδρα θανάτου σε βάρος τους έγινε σε κοντινή απόσταση. Στο συγκεκριμένο σπίτι έγινε κατ’ οίκον έρευνα το μεσημέρι και όσα ευρήματα υπήρχαν εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση.

Φαίνεται πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα υπόθεσης που ίσως η αρχή της βρίσκεται στη Γαλλία όπου είχε δολοφονηθεί ένας άντρας τουρκικής καταγωγής πιθανόν από αντίπαλη συμμορία και ενδεχομένως τα θύματα προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα αντίποινα.

Το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένας 32χρονος Τούρκος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Μυτιλήνη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών οι οποίες μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική ανάλυση για να φανεί η όχι, η εμπλοκή του με την υπόθεση.

Ο άντρας που βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητο αποτελεί και τον μεγαλύτερο γρίφο για την Αστυνομία αφού σε αυτόν δεν βρέθηκαν καν έγγραφα και ταυτότητα.

Τα θύματα κυριολεκτικά δέχτηκαν καταιγισμό πυρών

Στο σημείο βρέθηκαν 60 κάλυκες και εικάζεται πως οι εκτελεστές ήταν 2-4 άτομα, ενώ οι Αρχές αναζητούν ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα που σύμφωνα με μαρτυρίες και εικόνες από βιντεοληπτικά υλικά της ευρύτερης περιοχής ίσως να έχουν σχέση με την υπόθεση και ενδεχομένως ήταν τα οχήματα διαφυγής των δραστών.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι έξι νεκροί στη Λούτσα φέρονται συνεργάτες του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν που έχει διαφύγει στην Ιταλία και πως πιθανόν εκτελέστηκαν από αντίπαλη συμμορία Τούρκων, μέλος της οποίας δολοφονήθηκε στην Γαλλία, οι οποίοι στη συνέχεια τους αναζητούσαν για τα αντίποινα.

Οι ελληνικές Αρχές επισήμως τουλάχιστον δηλώνουν πως δεν έχουν λάβει ακόμη σχετική ενημέρωση από τις Αρχές της Τουρκίας και της Γαλλίας για όλα αυτά, αλλά είναι ένα σενάριο που φαίνεται να επικρατεί.

Πηγή: news247.gr