Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 09:45

Αίας Μανθόπουλος: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του (Βίντεο)

Αίας Μανθόπουλος: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του (Βίντεο)

Ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 61 ετών την Τρίτη (17/10) ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και έχασε τελικά τη μάχη με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί θλίψη σε συγγενείς, φίλους, αλλά και στον κόσμο που τον είχε αγαπήσει μέσα από τις σειρές στις οποίες είχε παίξει.

Η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή (20/10) στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Αττικόν, η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε να κάνει δωρεά των οργάνων του, αναφέρει το reader.

Αίας Μανθόπουλος: Συγκλονίζει η σύντροφός του - «Δεν ξέρω πότε θα κλείσει η πληγή»

Η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου, εξομολογήθηκε ότι κάθε μέρα από εδώ και πέρα που δεν θα βλέπει τον άνθρωπο της ζωής της, θα είναι δυσβάσταχτη.

Η ίδια δήλωσε μίλησε στο «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου: «Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ».