Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 17:38

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικης στο Περιστέρι - Τη χτύπησαν και τράβηξαν βίντεο

Γράφτηκε από την
Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικης στο Περιστέρι - Τη χτύπησαν και τράβηξαν βίντεο

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με μία μαθήτρια Γυμνασίου να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού σε σχολείο στο Περιστέρι από συνομήλικές της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το reader, το βίντεο «κυκλοφόρησε» στο διαδίκτυο και αποτυπώνεται η στιγμή που η 14χρονη μαθήτρια δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι από τρεις συμμαθήτριές της. Το ένα κορίτσι, όπως αναφέρει το Star, την κρατάει για να μην σηκωθεί, ένα άλλο τη σέρνει από τα μαλλιά, τη χτυπάει, της ρίχνει γροθιές στην πλάτη.

Η ανήλικη στο Περιστέρι προσπαθεί να ξεφύγει από τη μανία των τριών συμμαθητριών της, ωστόσο την τραβούν πάλι στο έδαφος και τη χτυπούν. Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε στο Star και εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του παιδιού του.

Περιστέρι: Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης

«Εγώ αυτήν τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου, γιατί αυτά τα παιδιά με το να φτάνουν σε αυτό το σημείο, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι χειρότερο σε κάποιον άλλον. Μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά» ανέφερε αρχικά ο πατέρας της.

Συμπλήρωσε πως η αφορμή του άγριου ξυλοδαρμού της κόρης του ήταν ασήμαντη, καθώς κάποιοι εντός του σχολείου θέλουν να το «παίζουν αρχηγοί». Το νέο άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στο Περιστέρι παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, με κάποιους από αυτούς να τραβούν βίντεο και να απολαμβάνουν το «θέαμα».

«Πήγαμε στο Παίδων, γιατί το παιδί είχε χτυπήματα στο κεφάλι. Είχε κάποιες εκδορές στο σώμα του, ενώ μετά το περιστατικό και τις καταγγελίες στην Αστυνομία, το παιδί δέχθηκε απειλητικά μηνύματα, ότι θα την αποτελειώσουν» συνέχισε ο πατέρας της ανήλικης.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Αρχές συνέλαβαν τις τρεις μαθήτριες, ενώ σήμερα, Δευτέρα (20/11) αρκετοί γονείς συγκεντρώθηκαν στο Γυμνάσιο του Περιστερίου, καθώς τα φαινόμενα βίας είναι επαναλαμβανόμενα.


NEWSLETTER