Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 15:09

Δολοφονία 11χρονης: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του δράστη στον εισαγγελέα (βίντεο)

Δολοφονία 11χρονης: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του δράστη στον εισαγγελέα (βίντεο)

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, κατά τη μεταγωγή του δολοφόνου της 11χρονης.

Έκδηλη ήταν η οργή των συγγενών της 11χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της, κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιον του εισαγγελέα.

Δεκάδες συγγενείς της 11χρονης, που ήταν από νωρίς στο σημείο, επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο. Όπως διακρίνεται σε εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιτέθηκαν στο περιπολικό που τον μετέφερε, ενώ κινήθηκαν κατά του ίδιου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να πλησιάσουν τον δράστη με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν και να μεταφέρουν τον δολοφόνο του μικρού κοριτσιού γρήγορα εντός του κτιρίου.
Επίσης, αρκετοί πολίτες αποδοκίμασαν και έβρισαν τον 37χρονο που στέρησε τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Σημειώνεται πως η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να βιάσει την 11χρονη

Προηγουμένως, ο 37χρονος προέβη στην παραδοχή πως, λίγο πριν σκοτώσει την 11χρονη, αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης και θείος του κοριτσιού, η 11χρονη αντέδρασε και αρνήθηκε λέγοντας ότι θα το πει στους γονείς της.

Στη συνέχεια, ο 37χρονος σκότωσε την 11χρονη με το κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητο, το οποίο -όπως υποστηρίζει- κατόπιν πέταξε στον βάλτο. Ακολούθως, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρα τη σορό της 11χρονης και στη συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.
Περισσότερα στο news247.gr