Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 18:55

Εκβιασμό καταγγέλλει ο Νικολόπουλος - Δημοσίευσε τα SMS o Καμμένος

Γράφτηκε από την

 Ο ανεξάρτητος βουλευτής στη μήνυσή του υποστηρίζει πως ο Πάνος Καμμένος τον πιέζει να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ, επιδεικνύοντας στις αρχές και τα σχετικά μηνύματα.

Εκβιασμό μέσω sms προκειμένου να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ καταγγέλλει στη μηνυτήρια αναφορά του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στρέφεται κατά του Πάνου Καμμένου.

Οι καταγγελίες, που κατέθεσε ενόρκως στην αστυνομία, διαβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγ. Ιωαννίδη, που είναι ο μόνος αρμόδιος για να αποφανθεί για την πορεία της υπόθεσης. Κατά πληροφορίες, ο Νικ. Νικολόπουλος κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ότι ο Πάνος Καμμένος τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Τα sms

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο ανεξάρτητος βουλευτής επικαλείται στην κατάθεση του, που έχει την ισχύ μήνυσης για τις αρχές, γραπτά μηνύματα που έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο. Σύμφωνα με την καταγγελία, με αυτά γίνεται ξεκάθαρος εκβιασμός σε βάρος του, καθώς ο αρχηγός των ΑΝΕΛ φαίνεται να προσπαθεί να τον διαπομπεύσει.

Συγκεκριμένα, στο μηνύματα φέρεται να συνδέει τον Νικ. Νικολόπουλο με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις» αλλά και ότι «θα τα πούμε το απόγευμα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα στραφεί σε βάρος του ανεξάρτητου βουλευτή από το βήμα της Βουλής.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανάρτησή τους στο twitter, δημοσίευσαν τα συγκεκριμένα sms, ως απάντηση στον ανεξάρτητο βουλευτή.
Πηγή: news247.gr