Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 13:15

Γεννηματά: Καταστροφική επιλογή το lockdown ακορντεόν

Γράφτηκε από την
Γεννηματά: Καταστροφική επιλογή το lockdown ακορντεόν

Καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης για την υγεία, την οικονομία και τους εργαζόμενους χαρακτηρίζει το lockdown ακορντεόν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τη διαπίστωση ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται, πια, εκτός ελέγχου.

«Δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα Νοσοκομεία έφτασαν στα όρια τους» συνεχίζει η κα Γεννηματά και κατηγορεί την κυβέρνηση: «Επιμένουν σε λύσεις -μπαλώματα, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει».

«Δεν αρκούν και δεν πείθουν τους πολίτες οι αυτοσχεδιασμοί και τα ημίμετρα του πανικού. Ο δρόμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Με δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη» υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Χρειάζεται Εθνικό σχέδιο, αποτελεσματικό. Με στοχευμένα μέτρα για την υγεία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις. Έχω ζητήσει εδώ και ένα μήνα να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Η Κυβέρνηση κωφεύει, το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες» καταλήγει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER