Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 11:11

Μπακογιάννη προς Σαμαρά: Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, κέρδισε

Γράφτηκε από την
Μπακογιάννη προς Σαμαρά: Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, κέρδισε

Η πρώην υπουργός απάντησε στον πρώην πρωθυπουργό και εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν “μπατάρει” ούτε δεξιά, ούτε αριστερά

"Η Νέα Δημοκρατία κάθε φορά που διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση" επισήμανε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική φυσιογνωμία του κυβερνώντος κόμματος.

Η κα. Μπακογιάννη δήλωσε (ΣΚΑΙ) ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ειδικά μια ημέρα όπως η σημερινή κατά την οποία με την ανακοίνωση της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία απαντώνται οι αιτιάσεις του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά στα εθνικά θέματα και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία.

Όμως... δεν κρατήθηκε να μην ταχθεί υπέρ της διεύρυνσης της ΝΔ, αν και εκτίμησε ότι "η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά".

Στο ερώτημα εάν μπορεί κανείς αυτή τη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κα.Μπακογιάννη απάντησε: "Δε νομίζω" και πρόσθεσε: "Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά".

Πηγή: news247

 


NEWSLETTER