Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 09:48

Ζαχαριάδης: Ασφαλώς και θα υπάρξει υποψηφιότητα απέναντι στον Κασσελάκη (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ζαχαριάδης: Ασφαλώς και θα υπάρξει υποψηφιότητα απέναντι στον Κασσελάκη (Βίντεο)

«Απολύτως θετική» χαρακτήρισε την παρέμβαση Τσίπρα ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Σηκώνει το μπόι του και λέει τα πράγματα με τον τρόπο που εκείνος τα βλέπει», είπε για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. «Έχουμε σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», παραδέχτηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για όσα έγιναν κατά την πρώτη ημέρα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Είπε, ωστόσο, πως «έχουμε και μία διαδικασία που αυτή η ηγεσία μπορεί να αλλάξει», παρατηρώντας στη συνέχεια πως «κατά την περίοδο Κασσελάκη, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει βήμα σταθεροποίησης, το κόμμα κατρακυλά». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οργανωτικά και πολιτικά αφυδατωμένος», διαπίστωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψει και φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στο συνέδριο», σημείωσε σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την προεδρία απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Κατά την άποψή μου, ναι, η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να παίξει τον συνδετικό ρόλο», είπε σε σχετικό ερώτημα. «Εγώ δεν μπήκα σε κόμμα αντιπάλων. Αυτό είναι μια απολίτικη, αυταρχική αντιμετώπιση», είπε για την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη «φέρτε μου αντίπαλο και πάμε…».

«Πρέπει να διεξάγουμε έναν πολιτικό και φυσιολογικό διάλογο στο κόμμα μας, δεν θα το κάνουμε αρένα. Δεν αντιμετωπίζουμε εχθρούς», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, ο Κώστας Ζαχαριάδης είπε πως «εγώ 20 χρόνια έχω αλλάξει τρεις προέδρους και θα αλλάξω και τέταρτο».

Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει λευκή επιταγή σε κανέναν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του 4%».


NEWSLETTER