Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 12:30

Κεραμέως για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: H πολιτεία να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες για να καλλιεργήσει τον σεβασμό (Βίντεο)

Τη θλίψη της για τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους μπροστά από το αστυνομικό τμήμα εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης 4/4 η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. «Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο μας έχει συγκλονίσει και εξοργίσει όλους» υπογράμμισε.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζο η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως υπογράμμισε «τίποτα νομίζω δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας που βίωσε αυτό το εξοργιστικό περιστατικό».

«Και είναι γεγονός ότι η πολιτεία κατά τη γνώμη μου, πρέπει να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες πρώτα απ’ όλα για να καλλιεργήσει τον σεβασμό απέναντι στον άλλον, σε όλες τις ηλικίες. Γιατί λείπει αυτό το πράγμα. Λείπει το να καλλιεργήσουμε σε όλους γύρω μας το πόσο σημαντικός είναι σεβασμός στον άλλον, πόσα μέτρα πρόληψης πρέπει να ληφθούν. Και ναι, αναλαμβάνει η πολιτεία Πρωτοβουλίες πολλές και έχουν γίνει πολλά βήματα» επεσήμανε.

«Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για να καταφέρουμε ακριβώς να πάμε στο επόμενο βήμα σε ό,τι αφορά την πραγματική πρόληψη για τέτοια περιστατικά» συμπλήρωσε κλείνοντας.