Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 15:36

Χρηστίδης: Αντιλαμβανόμαστε τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη (Βίντεο)

Χρηστίδης: Αντιλαμβανόμαστε τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη (Βίντεο)

«Στόχος της παράταξής μας είναι να εκφράσει τον σημερινό πολίτη που περνάει δύσκολα. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε πλειοψηφικά και γι’ αυτό θέλουμε να πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες για να διαμορφώσουμε αυτόν τον κυβερνητικό πόλο που δίνει λύσεις». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Παύλος Χρηστίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι η διαμόρφωση μιας μεγάλης παράταξης η οποία θα ενσωματώνει όλα τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, που θα την οδηγήσουν να γίνει ξανά πρωταγωνιστής.

Τόνισε με έμφαση ότι οι πολίτες έστειλαν πολλαπλά μηνύματα, την προηγούμενη Κυριακή στην κάλπη, σε όλα τα πολιτικά κόμματα. «Αυτά τα μηνύματα της κοινωνίας εμείς τα λαμβάνουμε σε όλα τα επίπεδα. Διότι δεν είμαστε ούτε με κλειστά αυτιά, ούτε με κλειστά μάτια. Και θα τα συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα, τις επόμενες μέρες, όταν θα συγκληθούν τα όργανα της παράταξής μας. Διότι πρωτίστως όλα αυτά είναι θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική. Έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο που σηκώνεται από τις 6 – 7 η ώρα το πρωί και μέχρι τις 10 το βράδυ αγωνιά να τα βγάλει πέρα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι πρέπει να γίνει διεξοδική ανάλυση όλων αυτών των ζητημάτων αλλά με ενσυναίσθηση, αντίληψη της πραγματικότητας και χωρίς τσακωμούς, καθώς -όπως είπε- «δεν έχει κανένας από μας το δικαίωμα να πληγώσει και άλλο τους πολίτες, οι οποίοι αγωνιούν».

Έστρεψε τα πυρά του στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης, που κυβερνά πέντε χρόνια, έχει αποτύχει στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας» και θέτοντας στη συζήτηση προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. «Όταν λιποθυμούν παιδιά την ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων, γιατί τα σχολεία δεν έχουν κλιματιστικά, όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει ένα λεωφορείο ή το μετρό και να πάει στη δουλειά του με τον καύσωνα, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή, πρέπει να αναζητήσουμε δομικές αλλαγές», κατέληξε.