Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 14:37

Κινηματογραφικές πρεμιέρες στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Κινηματογραφικές πρεμιέρες στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.

Πρόκειται για το αστυνομικό θρίλερ «Sleeping Dogs» με τον Russell Crowe στον πρωταγωνιστικό ρόλο και για την ταινία τρόμου «Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι».

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι παιδικές προτάσεις «Kung Fu Panda 4» και «The Garfield Movie».

-"Sleeping Dogs", θρίλερ, 112'

Ο Ρόι Φρίμαν, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με κενά μνήμης, αναγκάζεται να επανεξετάσει μια υπόθεση που δεν μπορεί να θυμηθεί. Καθώς η ζωή ενός άνδρα κρέμεται από την καταδίκη του θανάτου, ο Φρίμαν πρέπει να συγκεντρώσει βάναυσα στοιχεία από μια έρευνα φόνου δεκαετιών, αποκαλύπτοντας έναν μοχθηρό ιστό από θαμμένα μυστικά και προδοσίες που συνδέονται με το παρελθόν του. Έχοντας μόνο τα ένστικτά του να εμπιστευτεί, αντιμετωπίζει μια ανατριχιαστική αλήθεια - μερικές φορές, είναι καλύτερο να μην ξυπνάμε τα σκυλιά που κοιμούνται.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Κούπερ. Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Γκίλαν.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ..

-"Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι", θρίλερ, 91'

Αφού χαλάσει το αυτοκίνητό τους σε μια απόκοσμη μικρή πόλη, ένα νεαρό ζευγάρι (Μαντλέιν Πετς και Φρόι Γκουτιέρες) αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα σε μια απομακρυσμένη καμπίνα. Πανικός προκαλείται σταδιακά καθώς τρομοκρατούνται από τρεις μασκοφόρους άγνωστους που χτυπούν την πόρτα και εισβάλουν, φαινομενικά χωρίς κίνητρο στην ταινία - το ανατριχιαστικό πρώτο κεφάλαιο της επερχόμενης σειράς ταινιών τρόμου.
Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν. Πρωταγωνιστούν: Μαντλέιν Πετς, Γκάμπριελ Μπάσο, Φρόι Γκουτιέρες.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ..

-"Kung Fu Panda 4", δράση, 94', μεταγλωττισμένο

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ. “Δανείζουν” τις φωνές τους οι: Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλης Γιούργος, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμουλής, Άντρια Ράπτη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Θάνος Λέκκας.

Προβολές: Σάββατο 7.15 μ.μ., Κυριακή 7.15 μ.μ.

-"The Garfield Movie", κινούμενα σχέδια, 100'μεταγλωττισμένο

 

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίνταλτ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Κρις Πρατ, Σάμουελ Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Νίκολας Χουλτ, Βινγκ Ράιμς.

Προβολές: Σάββατο 7 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ.