Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 14:00

Τρεις νέες ταινίες στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Τρεις νέες ταινίες στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.

Πρόκειται για την καταιγιστική περιπέτεια του Τζορτζ Μίλερ «Furiosa: A Mad Max Saga», η οποία αποτελεί την 5η συνέχεια του διάσημου φραντσάιζ.

Ακόμα, θα προβληθούν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη η υπερφυσική ταινία τρόμου «Tarot» και η παιδική πρόταση «Φανταστικοί φίλοι». Το πρόγραμμα συμπληρώνει το φιλμ «The Garfield Movie».

-"Furiosa: A Mad Max Saga", δράση, 148'

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ. Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Χέμσγουορθ, Αλάιλα Μπράουν, Τομ Μπερκ, Τσάρλι Φρέιζερ, ΆνγκουςΣάμπσον, Νέιθαν Τζόουνς, Ντάνιελ Γουέμπερ, ΑλίλαΜπράουνι.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ.

-"Tarot", θρίλερ, 92'

Όταν μια παρέα φίλων παραβιάζει τον ιερό κανόνα της τράπουλας των Ταρώ ποτέ να μην χρησιμοποιείς την τράπουλα κάποιου άλλου απελευθερώνουν εν αγνοία τους ένα ανείπωτο κακό που είναι παγιδευμένο μέσα στα καταραμένα χαρτιά. Ένας προς έναν, έρχονται αντιμέτωποι με τη μοίρα για να καταλήξουν σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο θάνατο και να ξεφύγουν από το μέλλον που προδιαγράφουν τα Ταρώ.

Σκηνοθεσία: Σπένσερ Κοέν, Άννα Χόλμπεργκ. Πρωταγωνιστούν: Χάριετ Σλέιτερ, Άντεν Μπράντλεϊ, Αβάντικα, Τζέικομπ Μπέταλον.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ.

-"Φανταστικοί φίλοι", φαντασίας, 104'

Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά; Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη John Krasinski, η ταινία «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη - και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζον Κραζίνσκι, Φιόνα Σον, Ματ Ντέιμον, Κάλει Φλέμινγκ, Φοίβη Γουόλερ, Άκουαφινα, Στιβ Κάρελ.

Προβολές: Σάββατο 7.15 μ.μ., Κυριακή 7.15 μ.μ.

-"The Garfield Movie", κινούμενα σχέδια, 100'μεταγλωττισμένο

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίνταλτ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Κρις Πρατ, Σάμουελ Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Νίκολας Χουλτ, Βινγκ Ράιμς.

Προβολές: Σάββατο 7 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ.