Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 13:58

Πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας για την ταινία «Βad Boys: Ride or Die» (βίντεο)

Πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας για την ταινία «Βad Boys: Ride or Die» (βίντεο)

Πρεμιέρα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας το εμπορικό φραντσάιζ «Βad Boys: Ride or Die» με τον Γουίλ Σμιθ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια από τις τελευταίες δυνατές προβολές πριν το άνοιγμα του θερινού σινεμά.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των μεγάλων τελικών ποδοσφαίρου και μπάσκετ φαίνεται να κράτησαν μακριά από τα σινεμά το ευρύτερο κοινό, καθώς το τελευταίο «Mad Max» του Τζορτζ Μίλερ, δεν έφερε την αναμενόμενη απήχηση στα ταμεία την προηγούμενη εβδομάδα.

Πλέον οι ελπίδες των παραγόντων του κινηματογράφου για καλύτερες επιδόσεις, ανανεώνονται για αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα φιλμ «Furiosa: A Mad Max Saga», «Φανταστικοί φίλοι» και «The Garfield Movie».

-"Bad Boys: Ride or Die", δράση, 113′

Αυτό το καλοκαίρι, τα πολυαγαπημένα Κακά Παιδιά επιστρέφουν για άλλη μια καταιγιστική και ξέφρενα κωμική περιπέτεια αυτή τη φορά με μια μεγάλη ανατροπή: οι ρόλοι αλλάζουν και οι καλύτεροι πράκτορες του Μαϊάμι είναι αυτοί που καταδιώκονται.

Σκηνοθεσία: Αντίλ & Μπιλάλ. Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Βανέσα Χάτζενς.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ.

-"Furiosa: A Mad Max Saga", δράση, 148'

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ. Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Χέμσγουορθ, Αλάιλα Μπράουν, Τομ Μπερκ, Τσάρλι Φρέιζερ, ΆνγκουςΣάμπσον, Νέιθαν Τζόουνς, Ντάνιελ Γουέμπερ, ΑλίλαΜπράουνι.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ.

-"Φανταστικοί φίλοι", φαντασίας, 104', μεταγλωττισμένο

Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά; Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη John Krasinski, η ταινία «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη - και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζον Κραζίνσκι, Φιόνα Σον, Ματ Ντέιμον, Κάλει Φλέμινγκ, Φοίβη Γουόλερ, Άκουαφινα, Στιβ Κάρελ.

Προβολές: Σάββατο 7.15 μ.μ., Κυριακή 7.15 μ.μ.

-"The Garfield Movie", κινούμενα σχέδια, 100', μεταγλωττισμένο

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίνταλτ. “Χαρίζουν” τις φωνές τους οι: Κρις Πρατ, Σάμουελ Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Νίκολας Χουλτ, Βινγκ Ράιμς.

Προβολές: Σάββατο 7 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ.