Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 21:32

Θα... τριτώσει το Kill Bill;

Γράφτηκε από την
Θα... τριτώσει το Kill Bill;

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι ο λατρεμένος σκηνοθέτης πολλών κινηματογραφόφιλων, αφού έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών. 

Reservoir Dogs, Inglourious Basterds, Pulp Fiction, και φυσικά δεν ξεχνάμε το Kill Bill.

Κι από ό,τι φαίνεται είναι αποφασισμένος να ικανοποιεί συνεχώς το κοινό του, αφού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σύντομα να υπάρξει η τρίτη συνέχεια του Kill Bill.

Μιλώντας στην εκπομπή "What The Flick?", για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο The Hateful Eight, ο Ταραντίνο απάντησε στις φήμες που θέλουν να υπάρξει συνέχεια του Kill Bill, λέγοντας ότι «είναι μία πιθανότητα που σύντομα θα σταματήσει να είναι πιθανότητα».

Αναφερόμενος στο Kill Bill, ο Ταραντίνο είπε ότι «ίσως είναι η πιο διορατική μου ταινία» και πρόσθεσε πως αγάπησε το εναλλακτικό σύμπαν της Μπέατριξ Κίντο.

Αλλά πού θα βρίσκεται σήμερα η Μπέατριξ; Ο Ταραντίνο άφησε να εννοηθεί ότι το σενάριο θα κάνει ένα «άλμα» στο χρόνο, ώστε να δώσει στην πρωταγωνίστρια λίγο ποιοτικό χρόνο με την κόρη της.

«Ήθελα να έχουν αυτόν το χρόνο για να επέλθει η ειρήνη μεταξύ τους. Θα μπορούσε πραγματικά να απολαύσει τη ζωή της για λίγο», είπε.

Δείτε τα trailer των δύο πρώτων ταινιών

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER