Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 16:37

To-Do Λίστα Beonix Festival. Πως να ετοιμαστείτε για το Μεγάλο Φεστιβάλ

To-Do Λίστα Beonix Festival. Πως να ετοιμαστείτε για το Μεγάλο Φεστιβάλ

 

To-Do Λίστα Beonix Festival: Εποικοδομητικές Συμβουλές για τους Επισκέπτες Σχετικά με τον Τρόπο Προετοιμασίας για την Εκδήλωση

Ονειρεύεστε το φθινόπωρο στις αρχές του καλοκαιριού; Και ο λόγος για αυτό είναι ξεκάθαρος. Πολλοί φίλοι της μουσικής περιμένουν με ανυπομονησία ένα από τα πιο ηχηρά γεγονότα της Κύπρου - το Μουσικό Φεστιβάλ Beonix. Θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, 22-24 Σεπτεμβρίου!

Επομένως, οι πληροφορίες που περιέχονται στο άρθρο είναι αφιερωμένες σε αυτό το φανταστικό γεγονός και χρησιμεύουν για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο στο νησί. Πολλοί έμπειροι partygoers γνωρίζουν ότι κάθε σημαντικό γεγονός απαιτεί προσεκτικό προγραμματισμό και διάφορες προετοιμασίες, ειδικά αν η τοποθεσία του βρίσκεται σε άλλη χώρα. Μη χάνετε το χρόνο σας και πάρτε δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς.

 

Εξερευνήστε την Τοποθεσία

Πριν προχωρήσετε στον πραγματικό σχεδιασμό, πρέπει να κοιτάξετε τον χάρτη, να βρείτε το σημείο προορισμού, να εξερευνήσετε το περιβάλλον και να συγκεντρώσετε τις μέγιστες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Θα σας βοηθήσει να δομήσετε το πλάνο σας και να περιορίσετε τις επιλογές σας. Ας μάθουμε λίγα πράγματα για την τοποθεσία του φεστιβάλ.

 

Λίγο από την Ιστορία του ETKO

Το φεστιβάλ Beonix εγκαινιάζει το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι του σε μια από τις ιστορικές περιοχές της Λεμεσού. Το κτίριο κάποτε ήταν η πηγή παραγωγής οινοποιείου στην Κύπρο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, η τοποθεσία θα έχει αποκτήσει δεύτερη ζωή. Όπως ίσως ήδη να μαντέψατε, αυτή είναι η περιοχή ETKO. Βρίσκεται σε μια από τις βιομηχανικές περιοχές της Λεμεσού, η οποία είναι κοντά στο κέντρο της πόλης.

 

Βασικό Homework

Δεδομένου ότι το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ, καλύτερα να σκεφτείτε τις κατάλληλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας και να προγραμματίσετε την ομαλή μετάβασή σας στο Beonix μετά. Μία από τις καλύτερες συμβουλές εδώ είναι να μάθετε περισσότερα για τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στη Λεμεσό και κοντά σε αυτήν, σε περίπτωση που επιθυμείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

Κάντε μια διαδρομή από το μέρος όπου μένετε σε κάθε μια από τις τοποθεσίες σας για να δείτε αν μπορείτε να είστε στην ώρα σας όταν ξεκινήσει το techno φεστιβάλ. Ελέγξτε τα μέρη όπου μπορείτε να φάτε και να χαλαρώσετε μετά από καθημερινές εκδρομές πριν πάτε στην εκδήλωση για να είστε έτοιμοι για το μουσικό σας καταφύγιο.

 

Κάντε ένα Σχέδιο

Αφού αποκτήσετε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον  x προορισμό σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, που είναι ο προγραμματισμός. Οι πολλές πληροφορίες που ανακτάτε σας κάνει να επιθυμείτε να επισκέπτεστε όλα τα μέρη σχεδόν ταυτόχρονα, κάτι που, spoiler alert, είναι αδύνατο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και διαγράψτε τα μέρη στα οποία επιστρέφετε κατά τη διάρκεια ενός άλλου ταξιδιού στην Ευρώπη.

Ένα καλά δομημένο σχέδιο δράσης μπορεί να οδηγήσει σε καρποφόρα αποτελέσματα. Υπολογίστε τον χρόνο μεταφοράς από το κάθε σημείο σε άλλο και θα έχετε ελεύθερο χρόνο πριν από την κύρια βραδινή εκδήλωση, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περπάτημα, ξεκούραση και παρατήρηση των τουριστικών αξιοθέατων.

 

Επιλέξτε το Outfit σας

Τι πιο σημαντικό από το να διαλέξετε ένα εντυπωσιακό outfit; Αυτό το επερχόμενο rave party σίγουρα απαιτεί κάτι δημιουργικό και κοσμικό. Είναι καλύτερα να μείνουμε στο κύριο θέμα του Beonix, που είναι ένα ταξίδι στον 9ο πλανήτη. Απλώς σκεφτείτε το και οι ιδέες θα εμφανιστούν στο μυαλό σας.

Ωστόσο, όταν σκέφτεστε ποια ρούχα να φορέσετε, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το δελτίο καιρού. Η Κύπρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος με τέλειο κλίμα. Αλλά για να είστε πλήρως προετοιμασμένοι, πρέπει να καταλάβετε, τουλάχιστον, τι να περιμένετε.

Η βασική κινητήρια φράση αυτού του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής είναι «Να είσαι ο εαυτός σου». Ακολουθήστε, λοιπόν, αυτή τη μία προϋπόθεση, να είστε δημιουργικοί, να κάνετε αξιοσημείωτο μακιγιάζ και να σκεφτείτε τα αξεσουάρ σας. Οι έμπειροι partygoers ισχυρίζονται ότι τα πιο εκτιμώμενα στοιχεία του outfit είναι πάντα αυτά που φτιάχνεις ο ίδιος.

 

Να είστε στην ώρα σας για να επιλέξετε τη σκηνή σας στο ETKO

 

 

Φέτος το Beonix σχεδιάζει να κάνει τρεις σκηνές. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ποιοι μουσικοί θα παίξουν σε ποιά σκηνή. Ωστόσο, οι δημιουργοί δημοσίευσαν τα ονόματα τεσσάρων headliners που είναι ο Black Coffee, ο Maceo Plex, ο Paul Kalkbrenner και ο Stephen Bodzin. Θα κάνουν την πίστα πολύ διαφορετική με τον μοναδικό ήχο και τις μελωδίες τους.

 

Παρακολουθήστε τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες επειδή το lineup του Beonix αυξάνεται συνεχώς και ελέγξτε τα νέα του Beonix για να μάθετε ποιους άλλους θα ακούσετε στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής για να κάνετε την επιλογή σας.

Σημείο συνάντησης η ΕΤΚΟ, Λεμεσός, 22-24 Σεπτεμβρίου!