Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 20:30

Apple: Στις 12 Σεπτεμβρίου η αποκάλυψη των iPhone 15 και iPhone 15 Pro

Apple: Στις 12 Σεπτεμβρίου η αποκάλυψη των iPhone 15 και iPhone 15 Pro

Apple iPhone 14 Pro Max. Is the iPhone 15 Pro Max going to be delayed. DAVID PHELAN

H Apple επιβεβαίωσε τις φήμες για παρουσίαση των iPhone 15 και iPhone 15 Pro στις 12 Σεπτεμβρίου και έστειλε τη σχετική πρόσκληση στα ΜΜΕ για το “Wonderlust Event” της.

Η εκδήλωση αναμένεται στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια και στο Steve Jobs Theatre, όπου και εκτιμάται πως θα δούμε τα νέα τηλέφωνα της εταιρείας, αλλά και το Apple Watch Series 9.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης (που θα είναι μαγνητοσκοπημένη), οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τα προϊόντα μέσω ειδικών demo units που θα έχουν στηθεί στο χώρο, αναφέρει το gazzetta.

Από τα νέα τηλέφωνα αναμένουμε τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus με το Dynamic Island σε όλες τις εκδόσεις και τη θύρα USB-C, καθώς και βελτιωμένες επιδόσεις της νυχτερινής φωτογραφίας.

Παράλληλα, τα «επαγγελματικά» iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα έχουν το νέο A17 Bionic Chip και σημαντικότερες βελτιώσεις.

Στα του σχεδιασμού δεν θα πρέπει να περιμένουμε δραματικές αλλαγές, πέραν του τιτανίου που θα χρησιμοποιηθεί για το σασί.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το Apple Watch Series 9, αναμένουμε ίδιο σχεδιασμό και βελτιώσεις στο εσωτερικό, όπως το S9 chip (που θα βασίζεται στο A15) και καλύτερες επιδόσεις σε CPU και GPU, αλλά και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.