Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 14:30

Viral: Αναγκάστηκε να μάθει ισπανικά για να... συνεννοείται με τον σκύλο του (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Viral: Αναγκάστηκε να μάθει ισπανικά για να... συνεννοείται με τον σκύλο του (Βίντεο)

Ένας νέος ιδιοκτήτης σκύλου ανακάλυψε πως το μπουλντόγκ που πρόσφατα υιοθέτησε δεν απαντούσε στις εντολές του, γιατί καταλάβαινε μόνο ισπανικά και όχι αγγλικά.

Ο χρήστης του TikTok girthbrooks1994 από το Χομπς του Νέου Μεξικού, έκανε διάσημο τον σκύλο του Σενόρ Σναξ, όταν μοιράστηκε ένα βίντεό του που απαντά μόνο σε εντολές που του δίνει στα Ισπανικά.

Ο ιδιοκτήτης του, που έχει άλλον έναν σκύλο, εξηγεί με την βαριά προφορά του πως του έδωσαν τον Σναξ δωρεάν, γι’ αυτό και του πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσει πως το νέο του κατοικίδιο δεν καταλαβαίνει αγγλικά.

«Αυτοί οι διάολοι μου έδωσαν έναν δωρεάν σκύλο, για να ανακαλύψω αργότερα πως μιλά μόνο ισπανικά» ακούγεται να λέει στο viral βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,3 εκατομμύρια προβολές.

Πάντως, αντί να προσπαθήσει ο νέος ιδιοκτήτης να μάθει στον σκύλο του αγγλικά, αποφάσισε να μάθει αυτός λίγα ισπανικά, αναφέρει το iefimerida.

Στο βίντεο, ακούγεται να λέει «siéntate» και «dame la mano» στον σκύλο, που σημαίνει κάθισε και δώσε μου το χέρι, αντίστοιχα.

@girthbrooks1994

#englishbulldog #bulldog #newmexico

♬ original sound - Señor Snax

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER