Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 12:15

Viral βίντεο με «ιπτάμενο» άνδρα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Γράφτηκε από την
Viral βίντεο με «ιπτάμενο» άνδρα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα απίστευτο βίντεο με έναν άνδρα να πετά με αυτοσχέδιο hoverboard σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης.

Άφωνοι περαστικοί βιντεοσκόπησαν γύρω στις 05:00 το πρωί τοπική ώρα το περασμένο Σάββατο την εντυπωσιακή πτήση λίγα μέτρα από το έδαφος του άνδρα στην Times Square και την 7η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης πάνω σε ένα μηχάνημα που θύμιζε drone και λειτουργεί με οκτώ έλικες.

Xρήστες των social media τον παρομοίασαν με τον «κακό» αντίπαλο του Spiderman, τον Green Goblin, που ενσάρκωσε ο Γουίλεμ Νταφόε στην ταινία του 2002.

Αν και η ταυτότητα του ιπτάμενου άνδρα παρέμενε αρχικά μυστήριο, αργότερα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τον YouTuber Χάντερ Κάουαλντ, δημιουργό της SkySurfer Hoverboard Aircraft.

Άγνωστη παραμένει η τιμή της συσκευής αυτής, αλλά παρόμοιες πωλούνται μεταξύ 10.000 και 20.000 δολαρίων, όπως αναφέρει το iefimerida.

«Πρόκειται για μια συσκευή με λίαν περίπλοκο μηχανισμό. Δούλευα χρόνια πάνω σε αυτό το πράγμα για να λειτουργήσει σωστά και με ασφάλεια. Περιλαμβάνει πολλά μέτρα ασφαλείας, άρα θα μπορούσαν να πάθουν βλάβη δύο κινητήρες και πάλι να προσγειωθώ με ασφάλεια», δήλωσε ο Κάουαλντ στο Inside Edition του CBS.

O ίδιος είπε ότι «είχε άδεια και τη ζήτησε εκ των προτέρων» για την πτήση με το αυτοσχέδιο hoverboard, αλλά η αστυνομία της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι δεν συμφωνεί απόλυτα, αφού, όπως είπε, μελετά το βίντεο, που έχει γίνει viral με πάνω από 4 εκατ. θεάσεις στο Διαδίκτυο.


NEWSLETTER