Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 15:17

Νέα Ζηλανδία: Η υπουργός έδινε συνέντευξη και ο γιος της εισέβαλε στο δωμάτιο με καρότο σε σχήμα φαλλού (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νέα Ζηλανδία: Η υπουργός έδινε συνέντευξη και ο γιος της εισέβαλε στο δωμάτιο με καρότο σε σχήμα φαλλού (Βίντεο)

Μια υπουργός της Νέας Ζηλανδίας έγινε το τελευταίο δημόσιο πρόσωπο που αισθάνθηκε (τουλάχιστον) αμήχανα κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης όταν ξαφνικά στο πλάνο μπήκε ο ενθουσιώδης γιος της κρατώντας ένα καρότο που το σχήμα του όμως παρέπεμπε σε φαλλό.

Η Κάρμελ Σεπουλόνι, υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης έδινε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο μέσω Zoom και για λίγα δευτερόλεπτα διακόπηκε όταν ο γιος της άνοιξε την πόρτα στο δωμάτιο από από ”έβγαινε αέρα” και μπήκε μέσα χαμογελαστός θέλοντας να της κάνει πλάκα με την ανακάλυψή του.

Το βίντεο, που γρήγορα έγινε viral, είναι μια ακόμη κορυφαία προσθήκη στη μακρά λίστα δημοσίων προσώπων που αισθάνθηκαν για διάφορους λόγους αμήχανα όταν τα παιδιά τους έκαναν μια απρόσμενη εμφάνιση είτε κατά τη διάρκεια τηλε-διασκέψεων είτε συνεντεύξεων. Και η λίστα με αυτά τα περιστατικά μεγαλώνει συνέχεια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αφού οι βιντεοκλήσεις είναι ο κανόνας εν μέσω πανδημίας.

«Εκείνη τη στιγμή που κάνετε LIVE συνέντευξη μέσω του Zoom και ο γιος σας μπαίνει στο δωμάτιο φωνάζοντας και κρατώντας ένα παραμορφωμένο καρότο σε σχήμα ανδρικού μορίου», έγραψε ο Σεπουλονι σχολιάζοντας σε ανάρτησή της το σχετικό βίντεο. «Ναι, σχεδόν τσακωνόμασταν για ένα καρότο στην κάμερα και ναι, γελάω τώρα, αλλά όχι ήταν εκείνη τη στιγμή!».

Η Νέα Ζηλανδία παραμένει σε lockdown επιπέδου 4, όπου όλοι εκτός από τους απόλυτα απαραίτητους εργαζόμενους μένουν στο σπίτι και τα σχολεία σε όλη τη χώρα είναι κλειστά, αναφέρει το huffingtonpost.

Ο Σεπουλόνι αναφέρθηκε στους γονείς που προσπαθούν να εργαστούν από το σπίτι ενώ παράλληλα βοηθούν τα παιδιά που κάνουν μαθήματα επίσης από το σπίτι.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους που εργάζονται από το σπίτι και είναι γονείς. Σας βλέπω!...Σημείωση για τον εαυτό μου: Ποτέ δεν θα αγοράσω ξανά το πακέτο με τα περίεργου σχήματος καρότα».


NEWSLETTER