Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 15:00

H πίτσα με βάση από σνίτσελ είναι το νέο viral των γεύσεων (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
H πίτσα με βάση από σνίτσελ είναι το νέο viral των γεύσεων (Βίντεο)

Κάποιος σκέφτηκε να αντικαταστήσει το ζυμάρι της πίτσας με ένα τραγανό σνίτσελ και ήδη έχει γίνει viral...

Ολοένα και περισσότερο ακούμε για περίεργους συνδυασμούς υλικών πάνω στην πίτσα, οι οποίοι σε κάνουν να φύγεις τρέχοντας, παρά να κάτσεις να την απολαύσεις. Όσο κι αν την αγαπάς για παράδειγμα, είναι λογικό να μη θες κάμποσα κομμάτια ανανά πάνω της. Δεν σε αδικούμε.

Από την άλλη, πιθανότατα δεν είχε γίνει ποτέ συζήτηση για το τι μπορεί να αλλάξει με το κάτω μέρος της. Εκτός δηλαδή από το μέγεθος του ζυμαριού, αν θα είναι δηλαδή λεπτό και τραγανό ή πιο παχύ και αφράτο, δεν υπήρχε κάτι άλλο στην κουβέντα. Να που όμως κάποιοι δαιμόνιοι Αυστραλοί αποφάσισαν να κάνουν κάτι πρωτότυπο.

Ο λόγος για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Pizza Hut Αυστραλίας, οι οποίοι σκέφτηκαν να συνδυάσουν ένα από τα πιο διάσημα πιάτα της αλυσίδας, το σνίτσελ με λιωμένη παρμεζάνα, μαζί με την πίτσα και έτσι να δημιουργήσουν την σνίτσα (ή schnitzza όπως το γράφουν στον κατάλογό τους).

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια κανονική πίτσα (σαν τις υπόλοιπες που υπάρχουν στο μενού) μόνο που στη βάση της, αντί για ζυμάρι, θα βρεις ένα τραγανό και νόστιμο σνίτσελ κοτόπουλου. Αν και αρχικά η σνίτσα βγήκε ως μια έξτρα προσθήκη στο μενού ενόψει των γιορτών, η απήχησή της ήταν τέτοια, που όχι μόνο θα μείνει και μετά τα Χριστούγεννα, αλλά αναμένεται να ταξιδέψει και στον κόσμο.

Ήδη πάντως στο Youtube κυκλοφορούν αρκετά videos με ανθρώπους που την παραγγέλνουν και στη συνέχεια περιγράφουν τα συναισθήματά τους σε κάθε μπουκιά. Έφερε και κάτι καλό το 2021.

Πηγή: gazzetta


NEWSLETTER