Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 16:30

Βρετανία: 17χρονη «κόπηκε» στην εξέταση οδήγησης, πριν να βάλει μπροστά τη μηχανή

Γράφτηκε από την
Βρετανία: 17χρονη «κόπηκε» στην εξέταση οδήγησης, πριν να βάλει μπροστά τη μηχανή

Οι εξετάσεις οδήγησης προκαλούν στους περισσότερους, αν όχι σε όλους, άγχος.

Μάλιστα ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί σημαντική ώστε κάποιος να αποτύχει και να δώσει ξανά.

Όμως σπάνια -έως ποτέ- δεν αποτυγχάνει κάποιος πριν να βάλει μπροστά τη μηχανή ή μήπως όχι; Κι όμως αυτό συνέβη σε μια 17χρονη στην Βρετανία η οποία «κόπηκε» λόγω... βρώμικου αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο είχε μικροσκοπικά ρινίσματα από καουτσούκ με μολύβι στο χαλί κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του εκπαιδευτή.

Η 17χρονη, η οποία προτιμά να μην κατονομαστεί, περίμενε μήνες για την εξέτασή της και όταν ήρθε η στιγμή αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο, επειδή είχε μικροσκοπικά ρινίσματα από καουτσούκ με μολύβι στο χαλί κάτω από το κάθισμα της.

Αφού η κοπέλα αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο, ο εκπαιδευτής προφανώς ζήτησε μια δεύτερη γνώμη και τελικά πήρε αρνητική απάντηση.

Ο πατέρας της 17χρονης μάλιστα ανέφερε: «Ήταν το αυτοκίνητο του εκπαιδευτή και ήταν πεντακάθαρο, εκτός από μερικά μικροσκοπικά κομμάτια καουτσούκ κάτω από χαλάκι. Μάλιστα υπήρχαν παντού κάτω από τα καθίσματα. Έμοιαζε σαν να είχε τρίψει κάτι. Πέρασαν περίπου 10 λεπτά προσπαθώντας να το συζητήσουν και να το λύσουν, αλλά δεν κατάφεραν πουθενά. Έτσι απέτυχε χωρίς καν να οδηγήσει το αυτοκίνητο και δεν υπάρχει τρόπος να πάρει πίσω τα χρήματα. Ήταν στενοχωρημένη και έκλαιγε συνεχώς».

Τελικά η κοπέλα θα δώσει ξανά, με τον πατέρα της να επισημαίνει πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Πηγή: gazzetta


NEWSLETTER