Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 13:09

Εντονη αντίδραση των ξενοδόχων για την.. αποκριάτικη διακοπή νερού στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Εντονη αντίδραση των ξενοδόχων για την.. αποκριάτικη διακοπή νερού στην Καλαμάτα

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μεσσηνίας εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της καταγγέλλει και καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας καθώς και του Υπευθύνου του Συνδέσμου

Υδρευσης κου Ιωάννη Μπάκα για την ημερομηνία που επιλέχτηκε να γίνουν τεχνικές εργασίες στον αγωγό ύδρευσης ,ώστε στην πόλη της Καλαμάτας να υπάρχει διακοπή νερού το εορταστικό Τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας.

Οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι θα έπρεπε να αναλογιστούν τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλες οι Τουριστικές – Επισιτιστικές Επιχειρήσεις της πόλης μας και να προβλέψουν τις συνέπειες που θα είχε αυτή η ενέργεια. Η Καλαμάτα είχε σχεδόν 100% πληρότητα στα Ξενοδοχεία αυτό το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς και τα παράπονα από τους επισκέπτες, οι ακυρώσεις

και οι έκτακτες αναχωρήσεις διαδέχονταν η μια την άλλη ! Οι Συνάδελφοι μας έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να κατευνάσουν τις έντονες διαμαρτυρίες των επισκεπτών στα προβλήματα υγιεινής που δημιουργήθηκαν.

Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για την πόλη μας με αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια ήταν πρώτο θέμα σε πολλά blogs , σε Αθηναϊκές και τοπικές εφημερίδες. Τέλος, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μεσσηνίας καλεί όλους τους "υπευθύνους" να καταλάβουν ότι εκτός από τα "χαράτσια", τις έκτακτες εισφορές και τους φόρους που έχουν πληρώσει και συνεχίζουν να πληρώνουν οι Ξενοδόχοι λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα και ιδιαίτερα τον τουρισμό, με αυτήν την ενέργειά τους έδωσαν τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ στην προβολή και προώθηση της πόλης μας για την οποία αγωνίζεται ο τουριστικός κλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER